MIDSEASON SALE: 30% på 15 brands - SHOP HER

Diva Professional Styling Prima 3000 Pro Hairdryer

Om produktet

  • Kraftfuld føntørrer
  • Med ION-teknologi
  • Modvirker frizz
  • 5 kombinationstrin
  • Medfølger fønnæb
  • 2000W motor
- 15%

Special Price 76075

Normalpris i "butikkerne" 89500

(Fra 66230 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 76,00 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

KRAFTFULD FØNTØRRER

Prima 3000 Pro Hairdryer fra Diva Professional Styling er en kraftfuld føntørrer, der giver en effektiv og skånsom tørring af håret. Føntørreren bygger på en unik IONIC-teknologi, der bevarer fugtigheden i håret samt modvirker statisk elektricitet, krus og spaltede spidser. Resultatet er et silkeblødt, glansfuldt og velplejet look.

Diva Professional Styling Prima 3000 Pro Hairdryer er udstyret med en slidstærk AC motor på 2000W, der garanterer en hurtig føntørring. Hårtørreren har 3 varmetrin, 2 hastigheder samt en koldluftfunktion, der sikrer optimal holdbarhed til frisuren. Der medfølger to forskellige fønnæb, der sikrer en kort føntørringstid og gør det muligt at få en god styling. Prima 3000 Pro Hairdryer er desuden udstyret med en 3 meter lang ledning.OBS. Diva Professional Styling Prima 3000 Pro Hairdryer kan både anvendes i England og i Europa det har et justerbart strømstik der let kan skiftes ud. For at få det engelske stik af, skal du blot skure, skruerne af. Under ligger det europæiske stik

TØRT HÅR I EN FART

Ønsker du at kunne føntørre dit hår på ingen tid, er Prima 3000 Pro Hairdryer fra Diva Professional Styling det perfekte valg for dig. Den kraftige føntørrer gør stylingen af dit hår let som en leg, og du slipper for at bruge lang tid på at tørre dit hår.

Indstil den ønskede varme- og hastighedsindstilling på Diva Professional Styling Prima 3000 Pro Hairdryer, og føntør håret, som du ønsker.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Diva Professional Styling
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diva Professional Styling Prima 3000 Pro Hairdryer

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik