Easy Sun Self Tanning Spray 200 ml.

Om produktet

  • Selvbrunerspray
  • Til krop og ansigt
  • Skånsom mod huden
  • Allergivenlig formel
  • Flot sommerkulør
  • Fri for parabener
Spar 18%

Special Price 8050

Normalpris i "butikkerne" 9900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LETANVENDELIG SELVBRUNERSPRAY

Easy Sun Self Tanning Spray er en skånsom selvbruner på sprayform, der kan anvendes på både ansigt og krop. Sprayen giver en jævn og gylden sommerkulør til huden, der holder i 3-4 dage uden at smitte af. Self Tanning Spray kan anvendes på alle hudtyper.

Self Tanning Spray er baseret på en allergivenlig formel, der gør sprayen anvendelig for folk med sart hud. Selvbruneren igangsætter en naturlig proces i hudens øverste lag, hvilket giver den brune farve til huden. Derudover efterlader Self Tanning Spray en behagelig og frisk duft på huden, og så er den fri for parabener.

FOR EN FLOT SOMMERKULØR

Drømmer du om at få en skøn solbrun farve, er Self Tanning Spray fra Easy Sun den helt rigtige løsning for dig. Selvbrunersprayen er super nem at anvende, og den giver en flot og ensartet kulør til både krop og ansigt, så du igen får en sommerlig glød.

For det bedste resultat påføres Easy Sun Self Tanning Spray på ren og tør hud. Anvend sprayen med en afstand på ca. 20 cm. fra kroppen, og spray med en jævn bevægelse. Lad huden tørre inden du tager tøj på igen. Huden opnår derefter gradvist en naturlig farve i løbet af 6-8 timer.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Easy Sun
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Easy Sun Self Tanning Spray 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.