Ecooking Men Rensegel 200 ml.

Om produktet

  • Effektiv rensegelé
  • Til krop og ansigt
  • Plejer og renser
  • Tilfører fugt
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
  • Til mænd
18900
(Fra 14175 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 9,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ANSIGTS- OG KROPSRENS TIL MÆND

Rensegel fra Ecooking Men er en dybderensende ansigts- og kropsrens til mænd, der plejer og renser huden i dybden. Rensegeléen tilfører desuden masser af fugt til huden, der efterlades med et sundt og velplejet look.

Ecooking serien er baseret på en naturlig formel, og nogle af produkterne i sortimentet er så naturlige, at de kan bruges i madlavning. Ecooking Men Rensegel er baseret på en 92,54% naturlig og 78,99% økologisk formel og er blandt andet beriget med økologisk E-vitmain og solsikke-olie, der tilfører masser af fugt og blødhed til huden. Rensegeléen er desuden 100% vegansk samt fri for farvestoffer og parabener.

FOR ET VELPLEJET LOOK

Ønsker du at rense og pleje din hud på samme tid, er Rensegel fra Ecooking Men det perfekte match for dig. Den effektive rensegelé tilfører masser af fugt og pleje til din hud, der efterlades med et velplejet look.

Tag en passende mængde Ecooking Men Rensegel mellem håndfladerne, og massér rensen godt ind i huden i ansigtet og på kroppen med cirkulære bevægelser. Skyl efter med lunkent vand, og fjern overskydende produktrester med en vatrondel. Vi anbefaler, at du slutter af med din foretrukne ansigtscreme for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Men Rensegel 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.