BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Ecooking Peel Maske 50 ml.

3 for 2

Om produktet

  • Anti-age peeling
  • Forbedrer strukturen
  • Reducerer fine linjer
  • Udglatter og opstrammer
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
  • Ungdommelig glød
- 10%

Special Price 24200

Normalpris i "butikkerne" 26900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,05 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ANTI-AGE PEELING

Peel Maske fra Ecooking er en effektiv anti-age peeling, der genskaber hudens naturlige glød og klarhed. Peeling masken forbedrer hudens struktur ved at reducere fine linjer og rynker, og resultatet er en glat og mere ensartet hudtone. Ecooking Peel Maske er særligt velegnet til hud, der viser tegn på tidlig ældning.

Ecooking serien er baseret på en naturlig formel, og nogle af produkterne i sortimentet er så naturlige, at de kan bruges i madlavning. Ecooking Peel Maske er baseret på en 86,2% naturlig og 56,2% økologisk formel og er blandt andet beriget med E-vitamin og AHA-syre, der udglatter fine linjer og rynker i huden for et ungdommeligt look. Ecooking Peel Maske er desuden 100% vegansk samt fri for farvestoffer og parabener.

GENVIND EN SMUK OG NATURLIG GLØD

Ønsker du glat og ungdommelig hud, er Peel Maske fra Ecooking det perfekte match for dig. Den effektive peeling maske reducerer fine linjer og rynker i din hud, så du efterlades med en smuk og ungdommelig glød.

Påfør et jævnt lag af Ecooking Peeling Maske på ren hud i ansigtet om aftenen. Vi anbefaler, at du lader masken virke i 4-6 minutter de første par gange, hvorefter du langsomt kan trappe op for til slut at ende på 10-12 minutter pr. gang. Skyl dernæst efter med lunkent vand, og fjern overskydende rester med dit foretrukne renseprodukt fra Ecooking serien. OBS! Ecooking Peeling Maske bør kun anvendes én gang om ugen og må IKKE anvendes inden soleksponering. Vi anbefaler, at du læser instruktionerne på produktet nøje inden brug. Rødme og varme kan forekomme, men fortager sig i løbet af natten.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ecooking
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ecooking Peel Maske 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.