BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Embryolisse Lait-Crème Concentré 75 ml.

Om produktet

  • Multifunktionel creme
  • Alt-i-ét produkt
  • Plejer og blødgør
  • Styrker huden i dybden
  • Fri for parabener
  • Dermatologisk testet
  • Til alle hudtyper
19900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MULTIFUNKTIONEL CREME

Lait-Crème Concentré fra Embryolisse er en populær alt-i-én creme med adskillige gavnlige virkninger. Cremen kan blandt andet anvendes som dag- og natcreme, bodylotion, makeupfjerner, rensecreme, fugtmaske, primer, håndcreme, aftersun, ved soleksem, rødmen, hudirritation eller efter barbering. Den multifunktionelle creme er god til alle hudtyper - selv de mest sensitive.

Lait-Crème Concentré har en unik kombination af vitaminer, fedtsyrer og essentielle næringsstoffer, der sikrer en naturlig fugtbalance i huden. Cremen indeholder shea butter og aloe vera, der blødgør huden, imens sojaproteiner virker stykende på hudens elasticitet og spændstighed. Lait-Crème Concentré er desuden dermatologisk testet samt fri for parabener.

FOR SILKEBLØD HUD

Trænger din hud til et boost af fugt og pleje, er Lait-Crème Concentré fra Embryolisse det perfekte valg for dig. Den multifunktionelle creme udvisker tegn på ubalance i din hud, så selv den tørreste hud efterlades spændstig, satinblød og velplejet.

Anvend Embryolisse Lait-Crème Concentré på huden efter behov. Cremen er en ideel fugtgiver, der virker helende på tør hud, rifter, eksem og hudirritation samt er den perfekte primer under makeup, alene eller over din almindelig hudpleje.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Embryolisse
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Embryolisse Lait-Crème Concentré 75 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Frisøren anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.