BLACK WEEKEND - SPAR MIN. 25% PÅ ALT
Se alle tilbud her

Finish Powerball All In 1 Max Lemon 42 Tabs

Om produktet

  • 42 opvasketabs
  • Med citrusduft
  • Effektiv opvask
  • Fjerner madrester
  • Nemme at anvende
  • 10 x action

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 33%

Special Price 7900

Normalpris i "butikkerne" 11900

Optjen 3,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

42 OPVASKETABS MED CITRON

All In 1 Max Super Charged Lemon fra Finish Powerball er en pakke bestående af 42 opvasketabs, der sikrer en effektiv opvask hver gang. De kraftfulde powerballs fjerner selv de mest genstridige og indtørrede madrester, og resultatet er strålende rene glas, tallerkener samt andet service. Max Super Charged Lemon Tabs efterlader desuden en skøn og forfriskende duft af citron.

Finish Powerball All In 1 Max Super Chaged Lemon Tabs er baseret på en unik teknologi, der nænsomt, men effektivt, skrubber tallerkener og glas fri for pletter og indtørrede madrester for et perfekt resultat. De kraftfulde powerballs er desuden baseret på en formel med 10x action, og du er dermed sikret en fejlfri opvask hver gang takket være de virkningsfulde tabletter.

FOR RENT SERVICE HVER GANG

Ønsker du en effektiv opvask hver gang, er All In 1 Max Super Charged Lemon fra Finish Powerball det perfekte match for dig. De kraftfulde opvasketabs efterlader dit service skinnende rent og velduftende efter blot én vask.

Placer en Finish Powerball All In 1 Max Super Charged Lemon opvasketablet i doseringsskuffen i din opvaskemaskine, og luk. Sørg altid for, at alt service i opvaskemaskinen tåler maskinvask, og adskil sølv og rustfrit stål. Tænd derefter opvaskemaskinen, og indstil maskinen på det optimale vaskeprogram. Vi anbefaler, at du altid læser instruktionerne på produktet nøje inden brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Diverse Brands
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Finish Powerball All In 1 Max Lemon 42 Tabs

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.