Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Gillette Venus Spa Breeze 4 stk.

Om produktet

  • 4 effektive barberhoveder
  • Med 3 blade pr. hoved
  • Beskyttende puder
  • Med indikator-strip
  • Til alle Gillette Venus skrabere
- 17%

Special Price 9850

Normalpris i "butikkerne" 11900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,80 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Effektive barberblade

Venus Spa Breeze fra Gillette er en pakke med 4 barberblade, der sikrer en jævn og glat barbering. Bladene glider let hen over huden og fjerner effektivt uønskede hår med blot ét strøg. Resultatet er en glat barbering med en silkeblød finish.

Venus Spa Breeze er skabt med 3 barberblade for et præcist og effektivt resultat. Barberhovedet har beskyttende og fugtgivende cremepuder på hver side af bladene, der udglatter huden og sikrer en tæt og glat barbering. Cremepuderne har desuden en skummende og fugtgivende virkning, så det ikke er nødvendigt at anvende barberskum. Barberhovedet har desuden en praktisk strip, der tilfører ekstra smørelse under barberingen, og som viser, når det er på tide at udskifte bladet. Pakken indeholder 4 barberhoveder, der kan anvendes sammen med alle Gillette Venus skrabere.

For et glat og blødt resultat

Ønsker du en jævn og tæt barbering, er Venus Spa Breeze fra Gillette et musthave for dig. Barberbladene fjerner effektivt dine ønskede hår og efterlader dig med en silkeblød og glansfuld finish.

Fjern det gamle barberblad fra din barberskraber og kassér det. Sæt derefter det nye Gillette Venus Spa Breeze blad på din skraber, og barbér dine uønskede hår, som du ønsker.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Gillette
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Gillette Venus Spa Breeze 4 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik