25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Hanne Bang Organic Wax Face Strips 20 stk.

Om produktet

  • Voksstrimler til ansigtet
  • Nem hårfjerning
  • Resultatet holder i 4-6 uger
  • Ultraglat og blød finish
  • Inkl. plejende olie
  • Vegansk og økologisk
  • 20 stk. (10 dobbelte)
  • Fjerner hår ned til 1,5 mm.
- 14%

Special Price 5900

Normalpris i "butikkerne" 6900

(Fra 5520 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,95 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Levering: 2-3 dage

Optjen loyalitetspoint

Levering: 2-3 dage

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Voksstrimler til ansigtet

Organic Wax Face Strips fra Hanne Bang er dobbelte og genanvendelige voksstrimler, der effektivt fjerner uønskede hår og efterlader huden med en langvarig glathed. Disse strimler med økologisk hårfjerningsvoks er til brug i ansigtet, og der medfølger en kølende, plejende og beroligende olie til efterbehandling. Organic Wax Face Strips fra Hanne Bang fjerner hårene med rod, og huden efterlades helt glat og babyblød i 4-6 uger.

Hanne Bang Organic Wax Face Strips er baseret på 100% naturlige ingredienser og er desuden parfumefri. Voksen er beriget med carnaubavoks, der kommer fra palmer og gør hårene fleksible, så de hæfter bedst muligt til voksstrimlerne. Pakken Organic Wax Face Strips fra Hanne Bang indeholder 20 genanvendelige voksstrimler (10 dobbelte) og en økologisk 4,5 ml. Azulen olie til brug på det behandlede område efter hårfjerning. Azulen er det aktive stof fra kamille, som reparerer, køler og beroliger huden samt mindsker hudirritation og efterlader huden blød og glat med en sund, strålende glød.

For glat og blød hud

Ønsker du at blive fri for uønskede hår i ansigtet, er
Hanne Bang Organic Wax Face Strips det perfekte match til dig. Med disse økologiske voksstrimler sikres du langvarig ultraglat hud med en silkeblød og velplejet finish.

Hårvæksten skal minimum have en længde på 1,5 mm. inden brug. Sørg for, at huden er helt ren, tør og fri for fedtstof, og så er du klar til hårfjerningen med Hanne Bang Organic Wax Face Strips i følgende 5 trin.

Trin 1: Opvarm den dobbelte voksstrimmel mellem hænderne i 15 sekunder.
Trin 2: Adskil de to strimler ved at trække dem langsomt fra hinanden.
Trin 3: Påfør én af strimlerne på den uønskede hårvækst ved at følge hårets groretning. Gnid let herpå til strimlen får fat.
Trin 4: Hold huden stram, og riv voksstrimlen af mod hårets groretning i ét hurtigt ryk. Strimlen kan bruges flere gange - fold den sammen på midten og varm den op mellem hænderne, så er voksstrimlen klar til at foldes ud og bruges igen. Skift strimlen, når den ikke længere klæber.
Trin 5: Påfør et par dråber af den medfølgende olie på lidt vat og fordel på huden, når hårfjerningen er komplet. Olien vil fjerne eventuelle rester af voksen og berolige huden.

OBS. Læs altid den medfølgende brugsanvisning på produktet nøje inden brug. Hanne Bang Organic Wax Face Strips bør ikke bruges af diabetikere og ej heller til ældre mennesker med løs hud samt unge mennesker med følsom hud. Voksstrimlerne må ikke anvendes på irriteret, skadet eller solskoldet hud, samt på vorter, åreknuder, acne, modermærker eller skønhedspletter. Undgå også brug på hud med tendens til udslæt, eksem, psoriasis eller hudbetændelse. Udsæt ikke det behandlede område for sol i 24 timer efter hårfjerningen. Brug ikke Organic Wax Face Strips fra Hanne Bang i op til 2 timer efter bad, da huden her er ekstra følsom.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Hanne Bang
Ingredienser

Hårfjernings-voks: Glyceryl Rosinate, Ricinus Communis Seed Oil*, Copernicia Cerifera Cera*, Tocopherol.
Azulen-olie: Glycine Soja Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Tocopherol, Anthemis Nobilis Flower Extract.
*= økologisk

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hanne Bang Organic Wax Face Strips 20 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik