Herôme Natural Nail Colour Salmon 10 ml.

Om produktet

  • Farvet neglehærder
  • Fin laksefarve
  • Beskytter neglene
  • Modvirker knæk
  • Fri for parabener
8200
(Fra 7380 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,10 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FARVET NEGLEHÆRDER

Natural Nail Colour Salmon fra Herôme er en let farvet neglehærder, der beskytter neglene imod knæk og andre skader. Lakken binder neglepladerne sammen, således de ikke spalter, og resultatet er smukke og modstandsdygtige negle. Natural Nail Colour Salmon har en fin og diskret laksefarve.

Herôme Natural Nail Colour Salmon er baseret på en effektiv formel, der styrker neglene for et velplejet look. Neglelakken er blandt andet beriget med keratin, der gør neglene ekstra modstandsdygtige, imens lyse farvepigmenter giver en fin farve. Natural Nail Colour Salmon har en blød pensel, der gør den nem at fordele i et jævnt lag på neglene og er desuden fri for parabener.

FOR SMUKKE, MODSTANDSDYGTIGE NEGLE

Ønsker du smukke og tilmed stærke negle, der ikke spalter, er Natural Nail Colour Salmon fra Herôme det perfekte match for dig. Den fine neglelak fungerer som en effektiv neglehærder, der gør dine negle ekstra modstandsdygtige.

Påfør 1-2 lag Herôme Natural Nail Colour Salmon på helt rene negle. Lakken tørrer hurtigt, og kan desuden anvendes på tåneglene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Herôme
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Herôme Natural Nail Colour Salmon 10 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.