Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Herôme Caring Nail Polish Remover 120 ml.

Om produktet

  • Mild neglelakfjerner
  • Effektiv fjernelse
  • Plejer og renser
  • Skånsom formel
  • Opløser ikke
7100
(Fra 6390 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 3,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MILD NEGLELAKFJENER

Caring Nail Polish Remover fra Herôme er en plejende neglelakfjerner, der effektivt fjerner selv de mest genstridige neglelakrester. Den skånsomme formel er nænsom mod hud og negle, men sikrer et grundigt resultat. Caring Nail Polish kan desuden anvendes til alle former for kunstige negle.

Herôme Caring Nail Polish Remover er baseret på en unik formel uden acetone, der effektivt fjerner neglelak uden at opløse eventuel behandling fra negle og neglebånd. Neglelakfjerneren er blandt andet beriget med panthenol, der tilfører fugt og næring til neglene, mens lanolin sørger for, at de bevares sunde og velplejede. Caring Nail Polish Remover efterlader desuden en skøn duft på huden.

FOR EN NEM OG SKÅNSOM FJERNELSE

Ønsker du nemt at kunne fjerne din neglelak, er Caring Nail Polish Remover fra Herôme det perfekte match for dig. Med den milde neglelakfjerner kan du nemt fjerne alle former for neglelak.

Påfør en lille mængde Herôme Caring Nail Polish Remover på en vatrondel eller et stykke vat. Fjern derefter neglelakken på neglene med lette strøg, indtil neglene er helt rene og klare.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Herôme
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Herôme Caring Nail Polish Remover 120 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.