HH Simonsen Boss Softstyler

Om produktet

  • Professionel diffuser
  • Til HH Simonsen føntørrer
  • For styling af krøller
  • Justerbar drejeskive
  • Jævn luftdistribution
  • Giver glansfuld finish
  • Diameter på 15 cm.
29900
(Fra 20930 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 14,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PROFESSIONEL SOFTSTYLER TIL BOSS-FØNTØRRER

HH Simonsen Boss Softstyler er en professionel diffuser, der gør det nemt at softstyle krøllet hår. Diffuseren passer perfekt til alle HH Simonsens Boss-føntørrer, og den kan også påsættes mange andre brands, det er dog ikke alle føntørrer, den matcher. Boss Softstyler kan indstilles, så den er velegnet til brug ved alle slags frisurer og i alle hårlængder og hårtykkelser.

Boss Softstyler er udviklet i samarbejde med professionelle frisører for at sikre en perfekt salonstyling ved hver eneste føntørring. Den unikke softstyler har en stor skål samt et mundingsstykke med et indvendigt mål på 5.3 cm. Mundingsstykket har desuden en gummimembran, der gør det nemt at montere softstyleren på føntørreren. Derudover har diffuseren en justerbar drejeskive, der giver mulighed for at indstille, hvordan luftstrømmen skal spredes inden i softstyleren. Dette giver en perfekt tilpasset luftdistribution, der gør det nemt at forme og definere krøllerne, som man ønsker. Boss Softstyler har en størrelse på 15 cm i diameter.

FOR FLERE STYLINGMULIGHEDER

Ønsker du en nem og flot styling af dine krøller, er Boss Softstyler fra HH Simonsen det perfekte tilbehør til din HH Simonsen føntørrer. Den skånsomme softstyler giver dig mulighed for at fremhæve bløde krøller og bølger eller skabe masser volumen i håret, så du får et flot look med en glansfuld finish.

Påfør HH Simonsen Boss Softstyler på din føntørrer, og indstil den indvendige drejeskive, som ønsket. Brug diffuseren i nyvasket, fugtigt hår for at fremhæve dine krøller eller bølger. Vi anbefaler, at du før føntørringen anvender en varmebeskyttende spray.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand HH Simonsen
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: HH Simonsen Boss Softstyler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.