HH Simonsen ROD VS7 Curling Iron

Om produktet

  • Keramisk krøllejern
  • Skaber store krøller
  • 32 mm spole
  • Temperatur 120-200°C
  • 3 meter drejeledning
  • Varmer hurtigt op
  • Titanium-belægning
99900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 49,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

33 MM KRØLLEJERN MED KLIPS

HH Simonsen ROD VS7 Curling Iron er et keramisk krøllejern, der er ideelt til at skabe store og bløde krøller i håret. Krøllejernet varmer op på blot 20 sekunder og er nemt at anvende. Håret efterlades silkeblødt og blankt med en krusfri finish på grund af krøllejernets ioniske effekt. ROD VS7 Curling Iron er velegnet til alle hårtyper.

ROD VS7 Curling Iron har en jævn varmefordeling, der giver ensartede og holdbare krøller. Krøllejernet har tre temperaturreguleringer på 120°C, 160°C og 200°C, så det matcher alle hårtyper. ROD VS7 har en keramisk, titanium-belagt spole på 32 mm, der skaber unikke frisurer. Det keramiske krøllejern er udstyret med en 3 meter lang drejeledning, en kold front, som kan holdes ved under brug samt et ergonomisk non-slip håndtag, der sikrer et godt og sikkert greb.

SKAB STORE, FLOTTE KRØLLER

Drømmer du flotte, voluminøse krøller, er ROD VS7 Curling Iron fra HH Simonsen det perfekte stylingredskab for dig. Det skånsomme krøllejern giver dig mulighed for at skabe masser af fylde i dit hår med store, bløde krøller og en glansfuld finish.

Anvend HH Simonsen ROD VS7 Curling Iron i tørt hår. Tag en hårlok på ca. 2 cm, og sno den om krøllejernet jævnt placeret mellem spolen og klemmen. For det bedste resultat krølles lokken op fra hårbunden af. Lad den sidde i kort tid, inden du ruller den ud igen. Gentag dette med resten af håret.

NB! Du kan GRATIS opgradere din normale 2-års produktgaranti på el-artikler til en udvidet 5-års garanti. Du skal blot registrere dit produkt via. dette ansøgningsskema senest 30 dage efter købet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand HH Simonsen
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: HH Simonsen ROD VS7 Curling Iron

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.