Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

HH Simonsen Turbobørste

Om produktet

  • Turbobørste
  • Med luftcirkulation
  • Giver hurtig føntørring
  • God i alle hårtyper
  • Med fleksible pigge
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

TURBOBØRSTE MED LUFTCIRKULATION

Turbobørste fra HH Simonsen er en effektiv hårbørste med indbyggede lufthuller. Børsten tillader luften fra føntørreren at cirkulere rundt, hvilket reducerer hårets tørretid betydeligt. Turbobørste giver en nem og præcis styling af håret, og den kan anvendes i alle hårtyper og længder.

Turbobørste er mild og behagelig mod håret, og den giver en nem udfiltring af genstridige lokker. Børsten er designet med pigge i forskellige længder på hver side af børsten, hvilket gør det nemt og hurtigt at skifte til den længde, som håret kræver. Derudover har Turbobørste et specielt designet håndtag, der gør den nem og fleksibel at arbejde med.

FOR EN HURTIG FØNTØRRING

Ønsker du nemt og hurtigt at kunne rede og tørre dit hår, er Turbobørste fra HH Simonsen dit perfekte valg. Den skånsomme hårbørste sørger for, at dit hår føntørres på ingen tid, samt at det efterlades med en flot, velplejet finish.

Anvend HH Simonsen Turbobørste ved at rede den igennem håret og skifte fra side til side alt efter længden på dit hår. Arbejd børsten igennem håret ved at starte med spidserne og slutte ved hårbunden for at beskytte håret mod at knække.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand HH Simonsen
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: HH Simonsen Turbobørste

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.