Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Jane Iredale GreatShape Eyebrow Kit Brunette 2.5 g.

Om produktet

  • Minikit til mørke bryn
  • Travelsize-etui med spejl
  • Brynvoks, farve og pensler
  • Dybde, farve og markering
  • 100% naturlig formel
  • Dækker grå hår
- 10%

Special Price 24750

Normalpris i "butikkerne" 27500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 24,70 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

MINIKIT TIL SMUKKE ØJENBRYN

GreatShape Eyebrow Kit Brunette fra Jane Iredale er et minikit, der giver mulighed for at opnå øjenbryn med wow-effekt. Sættet kommer i et rejsestørrelse-etui med et lille indbygget spejl samt en transparent brynvoks, en brun brynfarve og en dobbeltendet pensel. GreatShape Eyebrow Kit er nemt at anvende og sørger for, at brynene får farve, dybde og markering.

GreatShape Eyebrow Kit Brunette er baseret på en plejende formel, der er 100% naturlig. Den rige voks giver glansfulde øjenbryn uden at klistre, imens det vandafvisende pulver giver et blødt og naturligt look. Samtidig indeholder sættet antioxidanter og solsikke-olie, der beskytter og plejer brynene, så GreatShape Eyebrow Kit er sikker at bruge på selv den sarteste hud.

ALT HVAD DU BEHØVER…

Ønsker du at at udfylde huller og fremhæve farven i dine bryn, er GreatShape Eyebrow Kit Brunette fra Jane Iredale alt, hvad du behøver. Øjenbrynssættet giver dig flotte bryn med en dyb farve, der endda også dækker grå hår.

Form dine bryn med den spiralformede børste. Dyp herefter penslen i brynvoksen, og påfør voksen på brynene, til den har den ønskede form. Dyp herefter penslen i den farvede mineralpudder, og børst brynene i hårenes groretning for at fylde eventuelle huller ud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale GreatShape Eyebrow Kit Brunette 2.5 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik