Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Jane Iredale PureLash Extender & Conditioner

Om produktet

  • Plejende øjenvippekur
  • Primer under mascaraen
  • Giver volumen og længde
  • Pleje og næring til vipperne
  • 100% naturlige ingredienser
  • God til sensitive øjne
- 10%

Special Price 16650

Normalpris i "butikkerne" 18500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 16,60 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

PLEJENDE FORMEL TIL VIPPERNE

PureLash Extender & Conditioner fra Jane Iredale er en plejende primer til øjenvipperne. Primeren kan benyttes alene til at pleje og styrke vipperne, men den kan også bruges under mascaraen for at give ekstra volumen og længde.

PureLash Extender & Conditioner er baseret på en mild og plejende formel, der er 100% naturlig og ikke indeholder nogen former for irritationsfremkaldende ingredienser. Primeren er derfor ideel til personer, der er sensible omkring øjnene. PureLash Extender & Conditioner indeholder algeekstrakter, der giver naturlig pleje til vipperne, så de ikke udtørrer og knækker – og så får den endda vipperne til at vokse lidt!

FOR ET SUNDT OG VELPLEJET LOOK

Ønsker du lange og sunde vipper, der ikke udtørrer og knækker, er PureLash Extender & Conditioner fra Jane Iredale den helt rigtige plejekur til dig. Den plejende primer giver masser af næring til dine øjenvipper, så de får mulighed for at vokse ud i fuld længde. Resultatet er vipper, der fremstår længere, tykkere og sundere.

Påfør er PureLash Extender & Conditioner på dine øjenvipper i et tyndt lag, og påfør derefter din daglige mascara, mens vipperne stadig er fugtige. Påfør mest af den plejende formel ved roden af vipperne. PureLash Extender & Conditioner kan også påføres inden sengetid som en plejende vippekur.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale PureLash Extender & Conditioner

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik