Spar 25% på (næsten) alt - Shop her

Jane Iredale PureLash Lengthening Mascara Jet Black 7 g.

Om produktet

  • Dybsort fibermascara
  • Mild og plejende
  • God til sensitive øjne
  • 100% naturlig
  • Flotte lange vipper
  • Tynd børste
- 10%

Special Price 16650

Normalpris i "butikkerne" 18500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 8,30 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FIBERMASCARA, DER GIVER LANGE FLOTTE VIPPER

PureLash Lengthening Mascara Jet Black fra Jane Iredale er en mild fibermascara, der giver flotte fyldige vipper med masser af længde. Jet Black er en smuk og strålende sort farve, der passer til alle. PureLash Lengthening Mascara tilfører masser af længde, definition og styrke til øjenvipperne for et flot glamourøst look.

PureLash Lengthening Mascara Jet Black er baseret på en mild og plejende formel, der er 100% naturlig og ikke indeholder nogen former for irritationsfremkaldende ingredienser. Mascaraen er derfor ideel til personer, der er sensible, eller som tidligere ikke har brugt mascara på grund af overfølsomhed. PureLash Lengthening Mascara indeholder algeekstrakter, der giver naturlig pleje til vipperne, så de ikke spalter og knækker, samt naturlige cellulosefibre, der giver ekstra længde og volumen.

TIL DIG, DER ØNSKER FLOTTE BAMBIØJNE

Ønsker du ekstra lange og fyldige vipper, der ser godt ud hele dagen, er PureLash Lengthening Mascara Jet Black fra Jane Iredale den perfekte mascara til dig. PureLash Lengthening Mascara er designet til at give naturlig pleje til vipperne, samtidig med at de naturlige fibre giver øget længde og volumen.

PureLash Lengthening Mascara har en tynd og blød fiberbørste, der gør den ekstra nem at påføre. Den specialudviklede børste sikrer en ensartet påføring af mascaraen og trækker samtidig vipperne ud til sin maksimale længde. Da PureLash Lengthening Mascara er en fibermascara, er det muligt at opbygge vipperne lag for lag, indtil du opnår det look, du ønsker.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale PureLash Lengthening Mascara Jet Black 7 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.