KUN I DAG: 3 for 2 på Ecooking, LAQ, NUXE.

Jane Iredale PurePressed Base Warm Silk 9.9 g

Om produktet

  • Fast mineralpudder refill
  • Velegnet til lys hud
  • 100% naturlige ingredienser
  • God til sensibel hud
  • Giver ensartet dækning
  • Indeholder solbeskyttelse
  • Strålende og silkeblød hud
Spar 10%

Special Price 28800

Normalpris i "butikkerne" 32000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 14,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FAST MINERALPUDDER MED SOLBESKYTTELSE

PurePressed Base Mineral Foundation SPF20 Warm Silk fra Jane Iredale er en fast mineralpudder refill, der giver en silkeblød hud med en flot naturlig finish. Warm Silk matcher bedst meget lys eller lys hud med en varm eller neutral undertone. Mineralpudderen er nem at påføre, og den giver en fantastisk ensartet dækning, der ikke behøver genopfriskning. Med PurePressed Base får du concealer, pudder, foundation og solbeskyttelse i et produkt. Husk at købe et Jane Iredale-etui til din refill.

PurePressed Base Warm Silk er 100% naturlig og indeholder ingen irritationsfremkaldende ingredienser, hvilket gør den ideel til selv den mest sensible hud. PurePressed Base er beriget med ingredienser, der er gode for huden. Alge-ekstrakter beroliger og nærer huden, mens granatæble-ekstrakt beskytter og modvirker solens udtørrende effekt. Mineralpudderen indeholder desuden hydreret Silica, der absorberer overskydende fedt og olier fra huden, så huden får et flot semi-mat look. Jane Iredale-serien er allergivenlig og dermatologisk testet.

TIL DIG, DER ØNSKER ET FLOT, NATURLIGT LOOK

Ønsker du en fejlfri og silkeblød hud, der ikke skal friskes op i løbet af dagen, er PurePressed Base Mineral Foundation SPF20 Warm Silk fra Jane Iredale den perfekte pudder til dig. PurePressed Base giver dig en fantastisk dækning uden brug af kemiske ingredienser. Din hud efterlades med en silkeblød lethed og et naturligt, velplejet look.

Start ud med at påføre mineralpudderen lidt af gangen, da PurePressed Base bygger på princippet ’less is more’. En overraskende lille mængde pudder vil dække de fleste typer rødmen, inklusiv akne og rosacea. Påfør PurePressed Base Warm Silk med en kosmetikpensel eller svamp for det mest optimale resultat. Mineralpudderen kan anvendes både tør eller våd.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Jane Iredale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Jane Iredale PurePressed Base Warm Silk 9.9 g

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.