JJDK Lilja Toilettaske Dame

Om produktet

  • Toilettaske med zebra- og blomsterprint
  • Praktisk og rummelig
  • Dansk design og kvalitet
  • 31cm. x 20cm. x 18cm.
  • Sommerlig og fin
Spar 25%

Special Price 25875

Normalpris i "butikkerne" 34500

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 12,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Toilettaske MED ZEBRA/BLOMSTERPRINT

Lilja Toilettaske Dame fra JJDK er en stor dame-toilettaske i et friskt og sommerligt design. Toilettasken er praktisk med plads og rum til hår- og hudplejeprodukter, der gør det let at medbringe dine favoritter på rejsen. Lilja Toilettaske kommer i zebra- og blomsterprint i klare farver, der minder én om både sommer og sol. Toilettasken har logoet ”JJDK” på forsiden, som garant for dansk design i høj kvalitet.

JJDKs Lilja Toilettaske har et chikt og unikt udtryk i et slidstærkt materiale. Den funktionelle toilettaske er udstyret med seks indvendige lommer med elastikkant og en justerbar, fast bund, der kan tages op eller ned, hvorved toilettasken kan tilpasse sig kufferten eller selv kan stå uden problemer. Målene på toilettasken er 31cm. x 20cm. x 18cm.

STILSIKKER PÅ REJSEN

Ønsker du let at kunne fortsætte dine vante hud- og hårplejerutiner på rejsen, er Lilja Toilettaske fra JJDK det rette valg for dig. Med den fine toilettaske har du plads til dine favoritter i en trendy, stilsikker og praktisk toilettaske, der er let at have med i kufferten.

Fyld Lilja Toilettaske op med alle dine yndlingsprodukter, placér dem eventuelt ud i toilettaskens smarte lommer for at få et bedre overblik og du vil være klar til din rejse. Toilettasken kan rengøres med en fugtig klud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand JJDK
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: JJDK Lilja Toilettaske Dame

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.