BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Kevin Murphy Hydrate-Me Rinse 250 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende balsam
  • Reparerer spidserne
  • Blødgør hårstråene
  • Glansfuld finish
  • Fri for parabener
21600
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FUGTGIVENDE BALSAM

Hydrate-Me Rinse fra Kevin Murphy er en fugtgivende balsam, der tilfører masser af fugt og næring til håret. Conditioneren reparerer effektivt spaltede spidser samt efterlader håret med et silkeblødt og velplejet look. Hydrate-Me Rinse er særlig god til normalt og tørt hår.

Hydrate-Me Rinse er beriget med natlys-olie og shea butter, der tilfører fugt og næring til håret samt har en blødgørende virkning. Conditioneren har desuden en skøn og lettere kraftig duft. Kevin Murphys emballager er desuden produceret af 100% genbrugsplast, og Hydrate-Me Rinse er fri for sulfater og parabener.

FOR ET VELPLEJET LOOK

Trænger dit hår til et ekstra boost af fugt og pleje, er Hydrate-Me Rinse fra Kevin Murphy det perfekte valg for dig. Den plejende balsam genopretter den naturlige fugtbalance i dit hår, så du efterlades med et glansfuldt og velplejet look.

Påfør en passende mængde Kevin Murphy Hydrate-Me Rinse i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i håret, og lad den virke i 1-2 minutter. Skyl derefter med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en fugtgivende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kevin Murphy
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kevin Murphy Hydrate-Me Rinse 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.