BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Kevin Murphy Young Again Rinse 250 ml.

Om produktet

  • Styrkende balsam
  • Genopbyggende
  • Blødgør håret
  • God til skadet hår
  • Fri for parabener
22800
(Fra 15960 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPBYGGENDE BALSAM

Young Again Rinse fra Kevin Murphy er en genopbyggende balsam, der plejer håret i dybden. Conditioneren har en genoprettende effekt på hårets skadede områder, så håret efterlades sundt, stærkt og velplejet. Young Again Rinse særlig god til tørt, skadet eller skrøbeligt hår.

Young Again Rinse er beriget med australske frugt-ekstrakter, der styrker de enkelte hårstrå for mere modstandsdygtigt hår. Derudover indeholder conditioneren baobab-olie, der plejer og nærer håret. Kevin Murphys emballager er desuden produceret af 100% genbrugsplast, og Young Again Rinse er fri for parabener.

FOR SUNDT OG STÆRKT HÅR

Trænger dit hår til et ekstra boost af fugt, pleje og styrke, er Young Again Rinse fra Kevin Murphy det perfekte valg for dig. Den plejende balsam sørger for, at dit hår genoprettes, så det får en sund, blød og stærk finish.

Påfør en passende mængde Kevin Murphy Young Again Rinse i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i håret, og lad den virke i 1-2 minutter. Skyl derefter med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en genopbyggende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Kevin Murphy
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kevin Murphy Young Again Rinse 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.