Spar 25% på al elektronik SHOP HER

Krøllejern

Ønsker du bouncy og smukke krøller, er du kommet til det helt rette sted. Vi har et kæmpe udvalg af krøllejern, der lader dig skabe små, store eller naturlige krøller med en glansfuld finish. Vælg imellem krøllejern i alle størrelser, i smukke designs samt de revolutionerende krøllejern, der selv krøller håret op. Uanset hvilke krøller du drømmer om, har vi det perfekte krøllejern til dig.

1 til 36 af 48

Side

af 2

Side

af 2

Vælg det rigtige krøllejern

Hvis du er en af dem, der ikke er udstyret med krøller fra naturens hånd, kan du nemt finde et krøllejern, der kan skabe de smukkeste krøller for dig. Det nyeste bud på markedet er det ultra-nemme automatiske et af slagsen, der gør hele arbejdet for dig og efterlader et professionelt resultat. Krøllejern kommer i mange forskellige størrelser, og netop størrelsen er vigtig at overveje, når du skal finde det rette krøllejern. Ønsker du små, fine krøller, skal du vælge et krøllejern med en lille diameter, og hvis du vil have store, bløde krøller, skal du omvendt vælge et med en stor diameter. Det er vigtigt, at du vælger et godt og solidt krøllejern, men det er også vigtigt, at du bruger det rigtigt. Se her, hvordan du ikke skal gøre.

Typer af krøllejern

Der findes et hav af forskellige krøllejern, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige. Du kan vælge mellem varianter som krøllejern med og uden klips, kegleformede krøllejern, automatiske krøllejern og krøllejern i en praktisk rejsestørrelse. Derudover kan man finde multifunktionelle krøllejern med udskiftelige jern og gasdrevne krøllejern uden ledning. De nyeste modeller er designet på baggrund af en ion-teknologi, der efterlader håret silkeblødt og blankt samt med en krusfri finish.

Krøllejern kommer med forskellige belægninger såsom keramik og titanium, der sikrer, at varmen bliver fordelt jævnt i håret. Det er en god ide at vælge et krøllejern med temperaturregulering, så det kan indstilles efter hårtype og ønsket resultat.

Gode råd om krøllejern

• Brug en varmebeskyttende spray eller lotion, inden du krøller håret.
• Inddel håret i sektioner, så du nemmere kan kontrollere håret.
• Lad hårtotten køle helt af, inden du piller yderligere ved den.
• Du kan vælge at sno hver krølle om fingeren, lige når den er lavet og sætte den fast ved hovedbunden med en hårnål. Lad krøllerne køle helt af, inden du fjerner hårnålene.
• Kør fingrene igennem håret eller brug en børste til at rede håret igennem alt efter ønsket resultat.
• Afslut med en hårspray med et godt hold, så frisuren holder dagen igennem.
• Saml eventuelt spidserne med en smule hårolie.

GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 2000 kr. hver måned

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik