Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

L.A.Q Shield Nailbuffer Deluxe

Om produktet

  • Neglebuffer
  • Tre filenheder
  • Perfekt polering
  • Glat overflade
  • Fejlfrit resultat
2900
(Fra 2175 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

TRESIDET NEGLEBUFFER

L.A.Q Shield Neglebuffer er en tresidet neglefil, der gør det nemt for dig at pudse dine negle. Neglebufferen giver en ultimativ polering, og neglene efterlades med en blank og glat overflade – klar til efterfølgende lakering.

L.A.Q Shield Neglebuffer er udstyret med tre forskellige filenheder, der i kombination giver en jævn og blank overflade. Neglefilen har desuden en praktisk størrelse, der giver et ergonomisk greb.

FOR SMUKKE, GLATTE NEGLE

Ønsker du smukke negle med en blank og glat overflade, er L.A.Q Shield Neglebuffer lige noget for dig. Den unikke neglefil gør det nemt for dig at skabe fine og naturlig negle på ingen tid og er desuden ideel inden påføring af neglelak eller UV-lak for et fejlfrit og langtidsholdbart resultat.

Puds overfladen på neglene med L.A.Q Shield Neglebuffer. Start med at bruge den mest grove side, og afslut med den fine filenhed. Du kan med fordel anvende neglebufferen som første trin til smukke UV-negle ved at pudse neglene og derefter rense dem med L.A.Q Shield Prepare Cleanser. Derefter er neglene klar til at blive lakeret med basecoat og din favorit UV-lak.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand LAQ Shield
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L.A.Q Shield Nailbuffer Deluxe

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik