BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Lernberger Stafsing For Men For Hair, Beard & Body Shampoo 250 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende shampoo
  • Til hår, skæg og krop
  • Renser mildt og effektivt
  • Giver blødt og glansfuldt hår
  • Fri for parabener og sulfat

Få en mail når varen kommer på lager igen

18000
(Fra 14400 /stk)
Optjen 4,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Fugtende shampoo

For Hair, Beard & Body Shampoo fra Lernberger Stafsing For Men er en fugtende shampoo til mænd, der kan bruges til hår, skæg og krop. Shampooen renser skånsomt håret og genopretter fugtbalancen i hår og hovedbund, så håret efterlades sundt, blødt og velplejet. For Hair, Beard & Body Shampoo er en mild shampoo, der kan bruges til alle hårtyper.

For Hair, Beard & Body Shampoo fra Lernberger Stafsing For Men er bygget på en formel med broccoliolie og frugtcellekultur, der tilfører massere af fugt til håret og efterlader det silkeblødt og glansfuldt. Hovedbunden næres og mindskes for alderstegn. Desuden er shampooen tilført Lernberger Stafsings LS Supercomplex formular, som har et højt indhold af vitaminer, mineraler, planteekstrakter, antioxidanter og frugtsyrer, der styrker, plejer og tilfører håret et ekstra boost. For Hair, Beard & Body Shampoo har en dejlig duft af ambra skind, cedertræ, røgelse samt muskatnød og er desuden sulfat- og parabenefri.

For blødt, sundt hår

Trænger dit hår, skæg og din krop til et boost af fugt og pleje, så er For Hair, Beard & Body Shampoo fra Lernberger Stafsing For Men det perfekte valg for dig. Shampooen tilfører den optimale mængde fugt til dit hår, så det efterlades med et blødt og glansfuldt look.

Påfør en passende mængde Lernberger Stafsing For Hair, Beard & Body Shampoo i fugtigt hår, skæg og på kroppen. Lad håret skumme godt op, inden du skyller håret grundigt for sæbe. Gør det samme ved kroppen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Lernberger Stafsing
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Lernberger Stafsing For Men For Hair, Beard & Body Shampoo 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.