Living Proof Restore Dry Scalp Treatment 100 ml.

Om produktet

  • Leave-in hovedbundsbehandling
  • Mod tør hovedbund
  • Modvirker irritation og kløe
  • Tilfører fugt og pleje
  • Fri for parabener
  • Hurtigt absorberende
  • Lindrer og beroliger
  • Cruelty-free
22800
(Fra 15960 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Genoprettende hovedbundsbehandling

Restore Dry Scalp Treatment fra Living Proof er en effektiv leave-in hovedbundsbehandling mod en tør hovedbund. Behandlingen, der giver intens pleje og et varigt resultat, tilfører øjeblikkeligt fugt til hovedbunden samt genopretter og lindrer en tør hovedbund, der drysser, irriterer eller klør. Hovedbundsbehandlingen Dry Scalp Treatment sikrer en sund og velplejet hovedbund, og kan bruges til alle hårtyper, der oplever problemer med en tør eller problemfyldt hårbund.

Living Proof Restore Dry Scalp Treatment brillerer med et effektivt hyaluronbaseret kompleks, der øjeblikkeligt beroliger hovedbunden og tilfører massevis af vedvarende fugt. Vitamin B3 genopretter hovedbundens naturlige balance for en langsigtet virkning, samt stimulerer blodcirkulationen i hårbunden for sund og øget hårvækst. Dry Scalp Treatment fra Living Proof er baseret på en letvægtsteknologi, der sørger for, at behandlingen hurtigt absorberes i hovedbunden. Bag Living Proof står en af historiens mest anerkendte videnskabsmænd sammen med et hold erfarne bioteknologieksperter, og Dry Scalp Treatment går derfor ikke på kompromis med hverken kvalitet eller effekt. Derudover er behandlingen parabenefri, silikonefri, og er ikke testet på dyr (cruelty-free).

Farvel til tør hovedbund

Døjer du med en tør, dryssende eller kløende hovedbund, der trænger til kærlig pleje, er Restore Dry Scalp Treatment fra Living Proof den ideelle løsning. Behandlingen har en beroligende og helende effekt, samt virker som et effektivt fugt-boost, der hurtigt bringer hovedbunden tilbage i naturlig balance.

Brug Living Proof Restore Dry Scalp Treatment i rent, håndklædetørt hår. Red håret i gennem, og inddel håret i 6 sektioner fortil og 4 sektioner i baghovedet. Påfør hovedbundsbehandlingen direkte i hovedbunden i skilningen mellem sektionerne. Massér behandlingen grundigt ind i hovedbunden. Restore Dry Scalp Treatment fra Living Proof skal ikke skylles ud, så lad derfor behandlingen trænge ind, og style dit hår, som du plejer. Vi anbefaler at bruge behandlingen 3 gange om ugen i 4 uger for bedste resultat

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Living Proof
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Living Proof Restore Dry Scalp Treatment 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.