Living Proof Restore Shampoo 236 ml.

Om produktet

  • Nænsom shampoo
  • Genopretter håret
  • Virker beskyttende
  • Mindsker porøsitet
  • Fri for parabener
  • Ingen sulfater
  • Blødgørende
20800
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 10,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPRETTENDE SHAMPOO

Restore Shampoo fra Living Proof er en genoprettende shampoo, der virker beskyttende på håret samt modvirker tørhed og skader. Shampooen renser skånsomt håret samt blødgør hårstråene for øget medgørlighed. Derudover mindsker shampooen hårets porøsitet, så håret både føles og ser mere velplejet ud.

Living Proof Restore Shampoo er beriget med den patenteret ingrediens PolyfluoroEster, der genskaber hårets beskyttende lag, så porøsitet i selv det mest tørre hår reduceres med 100%. Derudover indeholder shampooen hvedeproteiner, der plejer og styrker hårstråene, så de bliver ekstra modstandsdygtige. Shampooen er desuden fri for sulfater og parabener.

FOR VELPLEJET HÅR

Trænger dit hår til ekstra pleje og omsorg, er Restore Shampoo fra Living Proof det helt rigtige valg for dig. Shampooen reducerer effektivt dit hårs porøsitet samt sikrer, at dit hår beskyttes mod yderligere skader og fugttab.

Påfør en passende mængde Living Proof Restore Shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en genoprettende balsam efterfølgende for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Living Proof
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Living Proof Restore Shampoo 236 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.