L'Oréal Paris Double Extension Beauty Tubes Mascara

Om produktet

  • Unik 2-trins mascara
  • Intens sort farve
  • 80% længere vipper
  • Plejende effekt
  • Med bløde børster
  • Fjernes nemt
Spar 25%

Special Price 11175

Normalpris i "butikkerne" 14900

(Fra 9685 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LÆNGDEGIVENDE 2-TRINS MASCARA

Double Extension Beauty Tubes Black Mascara fra L’Oréal Paris er en unik mascara, der med to trin skaber fyldige og lange vipper. Mascaraen giver øjeblikkeligt en synlig effekt, så vipperne ser 80% længere ud ved første strøg. Double Extension Beauty Tubes Mascara fjernes nemt og hurtigt med intet andet end varmt vand.

Double Extension Beauty Tubes Mascara er skabt med to separate tuber, der hver især er specielt designet til at forlænge og farvegive vipperne. Den ene ende af mascaraen plejer, nærer og forlænger vipperne med en transparent mascara, imens den anden ende tilfører den flotte, sorte farve for et markeret look. Begge tuber er udstyret med bløde børster.

FOR FLOTTE, LANGE VIPPER

Drømmer du om lange og fyldige vipper, er Double Extension Beauty Tubes Black Mascara fra L’Oréal Paris det perfekte valg for dig. Den unikke mascara giver dig smukke vipper på ingen tid samt et intenst og forførende look.

Start ved vippekanten, når du påfører L’Oréal Double Extension Beauty Tubes Mascara. Anvend først den ende af mascaraen, der er markeret med 1. Inden den hvide mascara tørrer helt op og bliver transparent, påføres del 2 af mascaraen. Sørg for at dække vipperne fra rod til spids for det bedste resultat. Påfør så mange lag, du ønsker, og påfør mascaraen inden lagene tørrer.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Paris
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Paris Double Extension Beauty Tubes Mascara

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.