L'Oréal Paris False Lash Telescopic Magnetic Black 9 ml.

Om produktet

  • Intens sort mascara
  • Længdegivende
  • Med mikrofibre
  • False-lash effekt
  • Unik gummibørste
Spar 43%

Special Price 7900

Normalpris i "butikkerne" 13900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 3,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FORLÆNGENDE FIBERMASCARA

False Lash Telescopic Mascara Magnetic Black fra L’Oréal Paris er en længdegivende fibermascara, der skaber op til 60% længere vipper ved første strøg. Mascaraen giver en flot false-lash effekt for et ekstra intenst look. Magnetic Black er en dybsort farve.

False Lash Telescopic Mascara har en helt unik gummibørste, der skaber fantastiske resultater. Børsten er inddelt i fire flader, hvoraf to af siderne er flade og de andre to med børstepigge. Den unikke børste adskiller og strækker hver enkelt vippe til sit maksimale for ultimative lange øjenvipper. Derudover indeholder False Lash Telescopic Mascara særlige mikrofibre, der gør det muligt at opbygge vipperne til helt nye dimensioner.

SKAB SMUKKE, LANGE VIPPER

Drømmer du om flotte, mørke vipper, er False Lash Telescopic Mascara Magnetic Black fra L’Oréal Paris det perfekte valg for dig. Den unikke mascara giver dine vipper fylde, længde og en smule løft, så du får et intenst og markeret look.

Start ved vippekanten, når du påfører L’Oréal False Lash Telescopic Mascara. Anvend først den flade side af børsten til at dække vipperne med mascara fra rod til spids. Drej derefter børsten, og bevæg børstepiggene tværs over vippen for at opnå den absolut bedste volumen. Påfør så mange lag, du ønsker, og påfør mascaraen inden lagene tørrer.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Paris
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Paris False Lash Telescopic Magnetic Black 9 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.