L'Oréal Pro. Série Expert Absolut Repair Golden Masque 250 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende hårkur
  • Velegnet til skadet hår
  • Reparerer, plejer og nærer håret
  • Reducerer skader med 77 %
  • Gør håret glansfuldt
  • Giver en synlig forbedring
Spar 36%

Special Price 11950

Normalpris i "butikkerne" 18900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Ekstra Genopbyggende hårkur

Absolut Repair Golden Masque fra L'Oréal Pro. Série Expert er en ekstremt genopbyggende hårkur, der reparerer og plejer håret i dybden. Hårkuren tilfører en masse næring til hårstråene, så håret efterlades markant sundere, blødere og mere skinnende. Den cremede hårkur er spækket med guldglimmer, der giver hårmasken et smukt og luksuriøst udseende. Absolut Repair Golden Masque kan anvendes af alle, men er særligt velegnet til skadet, livløst og tørt hår.

L'Oréal Pro. Série Expert Absolut Repair Golden Masque er baseret på en ultra plejende formel med en lækker cremet tekstur, der giver håret en let følelse uden at tynge. Hårkuren er beriget med hvedeprotein og ekstrakt fra gylden quinoa, som aktivt genopbygger håret og nærer hårstråene. Den plejende hårkur reducerer skader på håret med 77 % samt efterlader øjeblikkeligt håret 7 gange mere glansfuldt og med en glattere overflade. Resultatet er en synlig forbedring, hvor håret får en mere modstandsdygtig overflade og et sundt, velplejet udseende.

førstehjælp til skadet hår

Ønsker du at give dit hår fornyet liv og et boost af næring,
er Absolut Repair Golden Masque fra L'Oréal Pro. Série Expert det perfekte match til dig. Denne effektive hårkur giver ekstra meget pleje, og er redningen til skadet hår, så dit hår med det samme efterlades strålende, stærkere og lækkert blødt.

Massér en passende mængde Absolut Repair Golden Masque ind i nyvasket, håndklædetørt hår med fokus på længder og spidser. Lad hårmasken virke i 3-5 minutter og skyl herefter kuren ud med varmt vand. Vi anbefaler at slutte af med en plejende balsam for at forsegle fugten i hårstråene for det bedste resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Série Expert Absolut Repair Golden Masque 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.