Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

L'Oréal Pro. Tecni.Art Fix Anti Frizz 250 ml.

Om produktet

  • Fikseringsspray med stærkt hold
  • 24-timers anti-frizz kontrol
  • Skab volumen og tekstur
  • Giver en naturlig glans
  • Holdfaktor 4/6
  • Låser frisuren fast
- 57%

Special Price 7900

Normalpris i "butikkerne" 18500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

ANTI-FRIZZ HÅRSPRAY MED STÆRKT HOLD

Fix Anti-Frizz fra L’Oréal Pro. Tecni.Art er en effektiv hårspray, der giver et stærkt hold, en naturlig glans samt 24-timers anti-krus kontrol. Hårsprayen kan bruges til enten at skabe volumen i håret eller som en afsluttende fiksering til den færdigstylede frisure. Fix Anti-Frizz kan bruges i alle hårtyper men er især velegnet til langt hår og krøller.

Fix Anti-Frizz er en tørlak med en holdfaktor 4 ud af 6 på L’Oréal’s egen holdskala, hvilket giver et medium-stærkt hold. Trods sit kraftige hold er stylingsprayen nem at rede ud af håret, hvis man ønsker en restyling i løbet af dagen. Fix Anti-Frizz indeholder desuden UV-filtre, der beskytter mod solens udtørrende effekt.

FOR ET LANGTIDSHOLDBART LOOK

Ønsker du et langtidsholdbart look uden flyvske småhår, er Fix Anti-Frizz fra L’Oréal Pro. Tecni.Art den helt rigtige fikseringsspray til dig. Hårsprayen sikrer dit hår en antistatisk og antikrus beskyttelse hele dagen igennem, så du ikke skal bekymre dig om din frisure i fugtigt vejr.

Anvend Fix Anti-Frizz under eller efter stylingen af din frisure. Spray fra en afstand på 35cm fra håret, og spray fra rod til spids for at sikre et jævnt resultat. For at undgå statiske hår, spray Fix Anti-Frizz i håndfladen, og tør det forsigtigt over de flyvske småhår. Hårsprayen efterlader desuden ingen produktrester i håret.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Tecni.Art Fix Anti Frizz 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik