L'Oréal Pro. Tecni.Art Fix Anti Frizz 250 ml.

Om produktet

  • Fikseringsspray med stærkt hold
  • 24-timers anti-frizz kontrol
  • Skab volumen og tekstur
  • Giver en naturlig glans
  • Holdfaktor 4/6
  • Låser frisuren fast
Spar 59%

Special Price 7450

Normalpris i "butikkerne" 18500

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 3,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ANTI-FRIZZ HÅRSPRAY MED STÆRKT HOLD

Fix Anti-Frizz fra L’Oréal Pro. Tecni.Art er en effektiv hårspray, der giver et stærkt hold, en naturlig glans samt 24-timers anti-krus kontrol. Hårsprayen kan bruges til enten at skabe volumen i håret eller som en afsluttende fiksering til den færdigstylede frisure. Fix Anti-Frizz kan bruges i alle hårtyper men er især velegnet til langt hår og krøller.

Fix Anti-Frizz er en tørlak med en holdfaktor 4 ud af 6 på L’Oréal’s egen holdskala, hvilket giver et medium-stærkt hold. Trods sit kraftige hold er stylingsprayen nem at rede ud af håret, hvis man ønsker en restyling i løbet af dagen. Fix Anti-Frizz indeholder desuden UV-filtre, der beskytter mod solens udtørrende effekt.

FOR ET LANGTIDSHOLDBART LOOK

Ønsker du et langtidsholdbart look uden flyvske småhår, er Fix Anti-Frizz fra L’Oréal Pro. Tecni.Art den helt rigtige fikseringsspray til dig. Hårsprayen sikrer dit hår en antistatisk og antikrus beskyttelse hele dagen igennem, så du ikke skal bekymre dig om din frisure i fugtigt vejr.

Anvend Fix Anti-Frizz under eller efter stylingen af din frisure. Spray fra en afstand på 35cm fra håret, og spray fra rod til spids for at sikre et jævnt resultat. For at undgå statiske hår, spray Fix Anti-Frizz i håndfladen, og tør det forsigtigt over de flyvske småhår. Hårsprayen efterlader desuden ingen produktrester i håret.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Tecni.Art Fix Anti Frizz 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.