Spar min. 25% på (næsten) alt hudpleje - SHOP HER

L'Oréal Pro. Tecni.Art Pli 200 ml.

Om produktet

  • Varmeaktiveret spray
  • Løfter håret ved rødderne
  • Med Shape Memory
  • Skaber kreative looks
  • Holdfaktor 4/6
- 46%

Special Price 9900

Normalpris i "butikkerne" 18500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,95 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Beskrivelse

Detaljer

VARMEAKTIVERET STYLINGSPRAY

L’Oréal Pro. Tecni.Art Pli er en varmeaktiveret stylingspray, der giver håret masser af volumen samt et stærkt hold. Pli er nem at arbejde ind i håret, og den kan derfor anvendes i alle hårtyper og til alle hårlængder.

Tecni.Art Pli giver et øjeblikkeligt løft til hårrødderne under varmepåvirkning og giver håret et medium-stærkt hold. På L’Oréals egen holdskala fra 1-6 har Tecni.Art Pli holdfaktor 4. Stylingsprayen tilfører desuden frisuren Shape Memory, hvilket gør, at frisuren falder tilbage i samme form dagen efter ved blot at påføre produktet igen.

IDEEL TIL KREATIVE, VOLUMINØSE LOOKS

Ønsker du at skabe kreative og voluminøse looks, er Pli fra L’Oréal Pro. Tecni.Art den ideelle løsning for dig. Stylingsprayen tilfører masser af hold og volumen til håret, og den er perfekt til eksempelvis krøller eller bølger.

Påfør en god mængde Tecni.Art Pli i nyvasket, håndklædetørt hår, og benyt dig herefter af din varmestyler for at tilføre masser af volumen eller curlers for yderligere fylde. Resultatet er et flot og fyldigt look hver gang.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Pro. Tecni.Art Pli 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik