Har du set vores store OPRYDNINGSUDSALG med vilde tilbudskategorier fra kun 9 kr?
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
5 Days Deo er et innovativt brand, der
har taget verden med storm med de
revolutionerende og svedbeskyttende
produkter. 5 Days Deo råder over et
spektre af naturlige deodoranter, der
modvirker svedlugt i op til 5 dage.
3 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM 5 DAYS DEO

5 Days Deo antiperspirant

Godkendt af Astma-Allergi Danmark

5 Days Deo er en dansk producent af effektive deodoranter, der afhjælper sved- og lugtgener. De effektive deodoranter sikrer ren og velduftende hud for alle.

Historien om 5 Days Deo

5 Days Deo er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere produkter, der har en revolutionerende betydning for den travle hverdag. Teamet bag virksomheden består af kompetente medarbejdere, der bestræber sig efter at gøre hverdagen nemmere og behageligere for alle, der ønsker velvære i top.

5 Days Deo produkterne

5 Days Deo kom på markedet som følge af en irritation over hverdagsproblemer, som alle kan nikke genkendende til, og heraf blev de populære 5 Days Deo produkter til. Sortimentet består af forskellige typer af deodoranter, der alle afhjælper lugt- og svedgener. Den innovative produktlinje er baseret på en formel uden parfume og parabener og sikrer et effektivt resultat, der kan erfares og opleves af alle.

5 Days Deo bestsellere

De bedst sælgende 5 Days Deo produkter er 5 Days Deo Roll-On Deodorant For Women, 5 Days Deo Roll-On Deodorant For Men og 5 Days Deo Feet & Body. Roll-On Deodorant For Women er en langtidsvarende deodorant, der er specielt designet til kvinder. Den effektive deodorant holder svedlugt væk fra kroppen i op til 5 dage og neutraliserer desuden bakterier. Roll-On Deodorant For Men er en effektiv deodorant til mænd, der holder svedlugt væk i op til 5 dage. Den innovative deodorant er specielt designet til at neutralisere bakterier under armhulen, så huden efterlades ren og uden svedlugt. Feet & Body er en effektiv deodorant til fødder og krop. Den innovative deodorant holder svedlugt væk og virker i op til 5 dage. Feet & Body modvirker desuden bakterier, så vabler og plamager undgås.

Er du træt af at bekymre dig om svedige armhuler og svedlugt, er 5 Days Deos produkter det perfekte match for dig!

Ønsker du at se andre deodoranter?
Se alle vores deodorant her

Besøg producentens hjemmeside: 5 Days Deo
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned