Gratis levering på køb over 299 kr. med koden BV-FRIFRAGT

Berthelsen

Berthelsen Naturprodukter® er et dansk innovativt brand, der producerer vitamin- og kosttilskud af højeste kvalitet. Produkterne er organiske med høj biotilgængelighed og produceres efter den nyeste viden og forskning på området.

27 produkt(er)

Organisk højkvalitet

Berthelsen Naturprodukter® er et anerkendt dansk brand indenfor vitamin- og kosttilskud. Berthelsen Naturprodukter® udbyder et bredt sortiment af kombinationstilskud og enkeltstående mineraler, vitaminer og urter.

Historien om Berthelsen Naturprodukter®

Serien af vitaminer og kosttilskud er oprindeligt udviklet at civilingeniør Viggo Berthelsen, som udførte omfattende forsøg med mineraler gennem mere end 25 år. Produktserien videreudvikles løbende og er helt up to date med den seneste viden og forskning på området i dag.

Berthelsen Naturprodukter® sortimentet

I en kombination af mange års erfaring og den nyeste viden og forskning udbyder Berthelsen Naturprodukter® et bredt sortiment af vitaminer, mineraler og urter til både børn, unge, voksne og seniorer. Så alle er sikret en sundere fremtid. Sortimentet hos Berthelsen Naturprodukter® byder på både kombinationstilskud, enkeltstående mineraler og multivitaminer. Fælles for alle produkter er at der anvendes så få hjælpestoffer som muligt samt at alle mineraler er organiske med høj biotilgængelighed for at opnå den bedste optagelse i kroppen.

Bestsellers fra Berthelsen Naturprodukter®

De bedst sælgende produkter i Berthelsen Naturprodukter® sortimentet er B-Complex, KalkBalance+, Mag-Citrat, Senior samt Vegetabilsk Omega-3.
B-Complex er et komplet tilskud af samtlige B-vitaminer i én tablet, der styrker energien, immunforsvaret samt psyken.
KalkBalance+ bidrager til vedligeholdelse af knogler og tænder samt normal muskelfunktion.
Mag-Citrat er et vegansk magnesiumtilskud, der bidrager til normal funktion af muskler, psyke og nervesystem, styrker tænder og knogler samt modvirker træthed og udmattelse.
Senior er en multivitamin designet specielt til seniorer. Multivitaminen bidrager til vedligeholdelse af syn, hud, hår og slimhinder, mindsker træthed samt styrker immunforsvar, knogler og muskler.
Vegetabilsk Omega-3 er en havalgeolie så ren, vegansk og bæredygtig på omega-3 som muligt. Algeolien er af højeste kvalitet og spækket med DHA og EPA fedtsyrerne i høj naturlig koncentration, der vedligeholder hjerte, kredsløb og hjerne.

Med Berthelsen Naturprodukter® er du sikret vitamin- og kosttilskud af allerhøjeste kvalitet, der er med til at fremme din krops sundhed og give dig ekstra velvære i hverdagen!


Besøg producentens hjemmeside: Berthelsen Naturprodukter®