BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Lernberger Stafsing

Lernberger Stafsing er et succesfuldt svensk hårplejebrand, der skaber effektive, bæredygtige og lækre professionelle styling- og hårplejeprodukter, der er skånsomme for både hår, krop og miljø.

1 til 36 af 85

Side

af 3

Side

af 3

Honest beauty products with superior results

Lernberger Stafsing er et succesfuldt svensk hud- og hårplejebrand, der producerer effektive, professionelle styling-, hår- og hudplejeprodukter, som er skånsomme for både hud, hår og miljø.

Historien bag Lernberger Stafsing

Bag det succesfulde svenske brand, Lernberger Stafsing, står Patrik Lernberger og Mattias Stafsing. Begge har de mere end 20 års international erfaring blandt eliten af professionelle hårstylister og make-up artister. Lernberger Stafsing er desuden kendte for deres make-over events og passionerede engagement inden for styling, hår og mode.

Lernberger Stafsing hårplejeserien blev lanceret i 2011 ud fra tanken om, at alle har ret til sunde, bæredygtige produkter og et mere luksuriøst liv. Lernberger Stafsing har skabt flere nærende hårplejeserier af unikt sammensatte formularer bl.a. til volume, farvet og tørt hår, samt en stylingserie. Senest har Lernberger Stafsing lanceret en hudplejeserie med eksklusiv hudpleje.

De Populære Lernberger Stafsing produkter

Lernberger Stafsings team af svenske kemikere har igennem flere år gennemtestet et væld af kombinationer af naturlige ekstrakter og olier for at sammensætte de mest effektive ingredienser. Alle Lernberger Stafsing produkter er fremstillet i Sverige efter højeste standarder. Produkterne er alle parabene- og sulfatfri og indeholder kun øko-certificerede olier. Hudplejeserien er desuden dermatologisk testet.

Den unikt sammensatte LS Supercomplex formular er Lernberger Stafsings særlige kendetegn. LS Supercomplex formularen har et højt indhold af vitaminer, mineraler, planteekstrakter, antioxidanter og frugtsyrer, der styrker, plejer og tilfører hår og hud et ekstra boost. LS Supercomplex formularen er en fast bestanddel i alle Lernberger Stafsings produkter. Den økologiske tilgangsvinkel er på ingen måde på bekostning af produkternes effektivitet. Tværtimod er alle Lernberger Stafsing produkter gennemtestet med stor succes af både stylister, frisører og modeller.

Med Lernberger Stafsing får du luksuriøse og eksklusive produkter som du vil elske. Her er både tænkt over et smukt udtryk på emballagen samt produkternes effektive indhold.

De populære bestsellers fra Lernberger Stafsing

De absolut bedst sælgende produkter fra Lernberger Stafsing er de effektive og lækre Dryclean tørshampooer og Oil Booster. Dryclean opbygger øjeblikkelig stor volume og tekstur i håret med langvarig effekt. Samtidig neutraliseres lugt og overskydende olie fra håret fjernes, så du efterlades med en flot mat finish. Dryclean fås i fire forskellige udgaver, der matcher enhver hårtype.
Oil Booster er en fugt- og glansgivende oliespray til styling og pleje af håret. Oil Booster styrker, beskytter og nærer hud, hovedbund og hår, samt tilfører håret fugt fra rod til spids og genskaber hårets styrke og elasticitet.

I hudplejeserien er de bedst sælgende produkter fra Lernberger Stafsing Day Cream, Gel Cleanser samt Moisture Boost Serum. Gel Cleanser fra Lernberger Stafsing er en skummende ansigtsrens, der effektivt fjerner makeup og urenheder uden at forstyrre hudens naturlige fugtbalance. Ansigtsrensen efterlader en glat og frisk overflade med reducerede porer og sebum. Moisture Boost Serum fra Lernberger Stafsing er et intenst fugtgivende serum, der trænger dybt ind i huden og forhindrer udtørring. Serummet lindrer og beroliger huden, samtidig med at hudens fugtbalance boostes og genoprettes, så dehydrering undgås. serummet genopbygger hudens elasticitet og efterlader dig med en blød og glat overflade. Day Cream fra Lernberger Stafsing er en fugtgivende og beskyttende dagcreme, der forbedrer hudens fugtighed og giver strålende, glat hud dagen igennem. Dagcremen plejer huden i dybden, reducerer rødmen i huden og forstærker hudens ydre barriere.

Ønsker du at forkæle dit hår og hud med naturlige ingredienser og luksuriøs hår- og hudpleje, er Lernberger Stafsings lækre produkter dit perfekte match!

Besøg producentens hjemmeside: Lernberger Stafsing