MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
0 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
OM LERNBERGER STAFSING

Lernberger Stafsing Hårpleje

Feel good both on the inside and the outside

Lernberger Stafsing er et succesfuldt svensk hårplejebrand, der producerer effektive professionelle styling- og hårplejeprodukter, som er skånsomme for både hår, krop og miljø.

Historien bag Lernberger Stafsing

Bag det succesfulde svenske brand, Lernberger Stafsing, står Patrik Lernberger og Mattias Stafsing. Begge har de mere end 20 års international erfaring blandt eliten af professionelle hårstylister og make-up artister. Lernberger Stafsing er desuden kendte for deres make-over events og passionerede engagement inden for styling, hår og mode.
Lernberger Stafsing hårplejeserien blev lanceret i 2011 ud fra tanken om, at alle har ret til sunde, bæredygtige produkter og et mere luksuriøst liv. Lernberger Stafsing har skabt flere nærende hårplejeserier af unikt sammensatte formularer bl.a. til volume, farvet og tørt hår, samt en stylingserie.

De Populære Lernberger Stafsing produkter

Lernberger Stafsings team af svenske kemikere har igennem flere år gennemtestet et væld af kombinationer af naturlige ekstrakter og olier for at sammensætte de mest effektive ingredienser. Alle Lernberger Stafsing produkter er fremstillet i Sverige efter højeste standarder. Produkterne er alle parabene- og sulfatfri og indeholder kun øko-certificerede olier. Den unikt sammensatte LS Supercomplex formular er Lernberger Stafsings særlige kendetegn. LS Supercomplex formularen har et højt indhold af vitaminer, mineraler, planteekstrakter, antioxidanter og frugtsyrer, der styrker, plejer og tilfører håret et ekstra boost. LS Supercomplex formularen er en fast bestanddel i alle Lernberger Stafsings produkter. Den økologiske tilgangsvinkel er på ingen måde på bekostning af produkternes effektivitet. Tværtimod er alle Lernberger Stafsing produkter gennemtestet med stor succes af både stylister, frisører og modeller.
Med Lernberger Stafsing får du luksuriøse og eksklusive produkter som du vil elske. Her er både tænkt over et smukt udtryk af produkterne og produkternes effektive indhold.
Besøg producentens hjemmeside: Lernberger Stafsing
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned