Har du set vores store OPRYDNINGSUDSALG med vilde tilbudskategorier fra kun 9 kr?
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Madison Professional er et internationalt brand, der
byder på eksklusive hårbørster af højeste kvalitet.
Børsterne fra Madison Professional efterlader håret
med en silkeblød og glansfuld finish uden spaltede spidser.
4 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM MADISON PROFESSIONAL

Madison Professional hårbørster

Your favorite brush to be

Madison Professional dækker over en serie af professionelle og håndlavede hårbørster, der sikrer smukt og glansfuldt hår. Børsten er anerkendt af stylister og frisører, idet dens primære formål er at pleje håret under gennemredningen.

Historien bag Madison Professional

Madison Professional blev etableret i en lille by i Korea i 1951, hvor virksomheden uformelt blev etableret af en Koreansk familie. Filosofien bag virksomheden var - og er stadig - at producere hårbørster, der kan anvendes af hele familien - store som små medlemmer. Madison Professional sortimentet består således af håndlavede hårbørster, der er skånsomme mod håret, der efterlades med en silkeblød og glansfuld finish. Kvaliteten er i højsæde, hvilket afspejler sig i de stilfulde hårbørster, der bliver din nye favorit i samlingen.

Madison Professionals produkter

Madison Professionals sortiment er velovervejet, og det består af fire unikke børster, der tilgodeser alle hårtyper. De eksklusive børster er anerkendt af frisører og stylister verden over på grund af børsternes unikke formål: at pleje håret under udredning. Det ekstraordinære med Madison Professional børsterne er, at de masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen, hvilket øger hårets vækst. Derudover giver børsten en utrolig nem udredning af selv de mest filtrede lokker, og resultatet er således en silkeblød, glansfuld og velplejet finish.

De førende Madison Professionals produkter

De bedst sælgende produkter i Madison Professional-serien er Soft Detangling Brush, HyperFlex Boar Brush og Boar & Nylon Brush. Den unikke Madison Professional Soft Detangling Brush kan anvendes i både vådt og tørt hår. Børsten sikrer en skånsom udredning af filtrede lokker, og den efterlader desuden håret med en silkeblød og glansfuld finish. Lige i hælene på Soft Detangling Brush kommer HyperFlex Boar Brush - en unik og fleksibel hårbørste, der er utrolig blid mod lokkerne. Børsten følger hårets form og sikrer en sund og stærk finish. Den sidste bestseller fra Madison Professional er Boar & Nylon Brush. Denne unikke børste kommer i to forskellige størrelser til henholdsvis mellemlangt og langt hår. Den professionelle hårbørste er fremstillet af vildsvinehår og nylon, hvilket sikrer en blank og medgørlig finish.

Med Madison Professionals professionelle hårbørster er du sikret silkeblødt hår med masser af glans og velvære.
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned