Max Factor

Max Factor er et førende brand inden for kosmetik og makeup. Max Factors produktsortiment spænder bredt fra mascaras og øjenskygger til foundations og lipgloss.

1 til 36 af 262

Side

af 8

Side

af 8

You are not born glamourous, glamour is created

Max Factor er et internationalt brand, der ændrede verdens ansigt og skabte Hollywood-ikonernes stjernelooks. Max Factor er banebrydende inden for kosmetik, og et brand, der hurtigt har vundet indpas verden over!

Historien om Max Factor

I Hollywoods guldalder var der kun et brand, man snakkede om, når man talte makeup - nemlig Max Factor. Max Factor er et internationalt brand, der blev grundlagt i 1916 i USA af den russiske makeupartist Max Factor. Max Factor var en visionær mand, der immigrerede til USA i 1914 for at være tæt på den spirende filmindustri. Hans brede ekspertise inden for makeup blev hurtigt velkendt og anerkendt, og der gik ikke længe før Max Factor arbejde med Hollywoods førende filmstjerner.

Max Factors produkter

Max Factor begyndte at fremstille sine egne kosmetikprodukter under den vision, at de alle skulle give et glamourøst, men realistisk, look på det store lærred. I 1916 blev de første øjenskygger og øjenbrynsblyanter lanceret, og derfra gik det hurtigt fremad. Fire år senere lancerede Max Factor et komplet kosmetiksortiment til detailbranchen, som han gav navnet ’makeup’ - et begreb, som han opfandt. Max Factors filosofi var, at enhver kvinde kunne være glamourøs, hvis hun fik de rigtige redskaber. Sortimentet bredte sig fra de allerførste produkter til mascara, foundation og lipgloss, så alle kvinder fik muligheden for at forvandle sig med makeup og skabe deres egne personlige og glamourøse looks hver eneste dag.

De førende Max Factor bestsellere

I dag består Max Factors sortiment af alt lige fra pudder, foundation og concealers til mascara, øjenskygge og meget mere. Nogle af de bedst sælgende produkter i serien er Max Factor 2000 Calorie Mascara og Loose Powder Translucent. 2000 Calorie Mascara er en volumengivende mascara, der skaber flotte, fyldige vipper ved første strøg. Den populære mascara hverken klistrer, klumper eller tværer ud i løbet af dagen, så man er sikret et smukt, langtidsholdbart look. Loose Powder Translucent er en løs, transparent pudder, der straks toner sig perfekt sammen med huden. Pudderen er fri for parfume, og den giver en flot, mat finish samt et perfekt resultat, der holder.

Med Max Factor får du produkter, der lader dig udtrykke din personlige stil samt skabe et flot, glamourøst look, der passer til lige netop dig!

Besøg producentens hjemmeside: Max Factor

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik