BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Meraki

Meraki er et unikt univers af rene velvære- og livsstilsprodukter, som er designet og udviklet i Danmark. I Merakis produkter får du milde, aktive og nærende ingredienser, der alle er nøje udvalgt for deres egenskaber, dokumenterede virkning og naturlige dufte.

1 til 36 af 172

Side

af 5

Side

af 5

Indulge all senses and provide body and soul with well-being

Meraki er et dansk brand, der giver dig masser af velvære. Meraki producerer naturlige pleje- og livsstilsprodukter til hele familien, store som små. Merakis sortiment består af kvalitetsrige produkter - alt fra plejende kropscremer og håndsæber til duftlys.

Historien bag Meraki

Meraki blev grundlagt i Danmark med ambitionen om at skabe et univers af velvære- og livsstilsprodukter, som kunne blive designet og udviklet i Danmark. Inspireret af de skandinaviske æstetik og med respekt for naturen, er talrige kvalitetsrige Meraki produkter blevet skabt. Meraki har arbejdet ud fra naturlige, rene og ikke mindst simple principper, og de har siden dag 1 gjort sig umage med at udvikle milde produkter tilsat naturens kræfter og helt uden skadelige stoffer.

Meraki produkter

Meraki dækker over et stort sortiment af lækre pleje- og livsstilsprodukter til børn, unge og voksne. Produktporteføljen består af forskellig kropspleje såsom Meraki håndsæbe, hyggelig badeværelsestilbehør som Meraki diffuser / Meraki duftpinde, Meraki duftlys, Meraki sæbe og cremer, produkter til barbering (Meraki Men), en produktserie til børn (Meraki Mini), en Meraki opvaskebørste. Produkterne er baseret på essentielle og økologiske olier og ingredienser med tilsat mild konservering. Ingredienserne er aktive og nærende, ligesom de er nøje udvalgte - netop for deres effektive egenskaber og dokumenterede virkning. Kroppen forstyrres ikke af unaturlige, skadelige stoffer, de er nemlig fri for parabener, farvestoffer, sulfater, hormonforstyrrende stoffer. Æteriske olier, økologiske parfumer og basisolier er i stedet brugt. Endda Meraki Mini og Meraki Pure er helt kemifri til særlig sensitiv hud. Al emballage er fremstillet af 100% genanvendelige materialer og er derfor miljøvenlige.

Meraki bestsellers

En af Merakis bestsellers er Meraki håndsæbe, Northern Dawn Hand Soap, der renser hænderne rene og giver dem en dejlig duft. Med den økologisk certificerede Meraki håndsæbe fugtes og plejes hænderne, så de efterlades silkebløde og velplejede. Dertil kommer også Meraki håndcreme som findes i de forskellige serier alt efter hvilken duft man foretrækker.
En anden af Merakis bestsellers er Silky Mist Body Lotion, som er en plejende bodylotion, der tilfører intens fugt til huden. Den økologisk certificerede bodylotion efterlader huden blød og behagelig med en velplejet finish. En tredje bestseller er Meraki Makeup Removing Wipes Aloe Vera, der blidt og effektivt fjerner al makeup og snavs. Renseservietterne er ideelle at have med på farten. Huden efterlades med en sund og velplejet finish. Derudover er Meraki duftpinde / Meraki diffuser og Meraki duftlys også nogle rigtig populære produkter, og Meraki diffuser og duftlys fås i flere forskellige dufte. Her på siden finder du alle aktuelle Meraki tilbud på alt fra Meraki shampoo og Meraki opvaskemiddel til Meraki håndsæbe og generelt Meraki udsalg. Kort sagt alle de bedste Meraki tilbud og Meraki udsalg.