Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Mr Bear Family

Mr Bear Family er et svensk brand, der er specialiseret i produkter til pleje og styling af skæg. Mr Bear Family’s sortiment dækker bl.a. skægvokse og skægolier, der alle er baserede på naturlige ingredienser.

Filtreret efter

19 produkt(er)

Hurry up to furry up

Mr Bear Family er et svenskproduceret brand med styling og pleje til skæg, der udelukkende indeholder rene og naturlige indholdsstoffer.

Historien om Mr Bear Family

Mr Bear Family blev grundlagt i Göteborg, Sverige, da Björn Landén lod sit overskæg gro og hurtigt opdagede, at han virkelig havde brug for noget til at tæmme skæghårene. Ingen af de eksisterende skægplejeprodukter på markedet tiltalte ham, og derfor besluttede han, at vejen frem måtte være at skabe sit eget ultimative produkt. Bogstavlig talt hev han gryderne frem hjemme i sin lejlighed, og så begyndte testeriet. Som hans eget skæg voksede, og i stedet blev til et fuldskæg, gjorde hans produktsortiment det samme. Og således gik det til, at Mr Bear Family blev den første moderne svenske producent af produkter til skæggrooming.

Mr Bear Family produkterne

I udviklingen af skægvoksene og plejeprodukterne er det et kernepunkt for Mr Bear Family, at der udelukkende anvendes rene, naturlige ingredienser. Ligeledes laves alle produkter, fra skægvokse til skægolier, i hånden for at sikre, at det kun er det ypperste skægplejeprodukt, der når ud til kunderne. Mr Bear Family er desuden stærkt imod dyreforsøg, og derfor finder man naturligvis ingen Mr Bear Family-produkter, der er testede på dyr.

Mr Bear Family bestsellere

Mr Bear Family tilbyder det bedste inden for skægpleje. Blandt de mest populære produkter finder man den effektive Moustache Wax, der holder overskægget i skak dagen igennem, imens både Beard Balm og Beard Brew tilfører pleje samt blødhed til skæghårene. Mr Bear Family Shaving Oil er ligeledes en bestseller, der sikrer en optimal og skånsom barbering samt tilfører pleje til den nybarberede hud.

Ønsker du, at dit skæg altid fremstår med en skarp og ekstra velplejet finish, er skægplejen fra Mr Bear Family dit perfekte match!

Besøg producentens hjemmeside: Mr Bear Family

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik