TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE
Njord er et dansk brand, der er specialister inden for
barbering og personlig pleje til mænd. Sortimentet er
tilpasset hudens behov i det nordiske klima, og
dækker alt til den perfekte barbering og velplejet
hud, der stråler af sundhed.
3 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
Vis avancerede søgefiltre / produktguide
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 33 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

UDGÅET
UDSOLGT
OM NJORD

Njord barberudstyr og pleje til mænd

High quality male grooming

Njord er et dansk brand, der hurtigt er blevet synonym med kvalitet til gode priser. Brandet tilbyder alt inden for barbering og hudpleje til mænd, der er tilpasset de skandinaviske vejrforhold.

Historien bag Njord

Njord er et kvalitetsbåret dansk brand, der er specialister inden for barberudstyr og personlig pleje til mænd. Bag Njord ligger en passion for og en dybdegående viden om hudpleje og barbering, der har forfinet den effektive hud- og skægpleje. Det anerkendte brand er blevet til ud fra en betragtning om, at det skandinaviske vejr kan være hårdt for huden, håret og skægget, som derfor har brug for ekstra pleje, næring og omsorg – sortimentet er derfor udviklet særligt til den nordiske mands behov. Filosofien bag Njord er samtidig, at det skal være let og ligetil at få en perfekt barbering og et velplejet, velsoigneret look uden at bruge en masse tid på badeværelset.

Njords eksklusive sortiment

Njords sortiment dækker hudpleje, trimmere, skægpleje, barberskum og barberudstyr, så der er noget til enhver mand, hvad end du søger en trådløs hårtrimmer, hårvoks, skægolie, en Njord antiperspirant roll-on deodorant eller et komplet begynder barbersæt. Der findes hos Njord produkter til både den erfarne såvel som nybegynderen, der ønsker at komme i gang med barbering, da alle produkterne er lette at anvende. Undgå irritation eller røde knopper efter barbering og få en holdbar og helt glat barbering med Njord, samt velplejet hud med en skøn dagcreme til mænd.

Bedst sælgende Njord-produkter

Generelt er Njords produkter rigtig populære, så det er svært at pege på favoritterne. Dog skiller Njord 5-in-1 Detail Trimmer sig ud som en af bestsellerne. Det er en multifunktionel detail trimmer, som gør det let at trimme hårene i ansigtet. Der medfølger 5 forskellige, udskiftelige hoveder til præcisionstrimmeren, som er velegnet til både at fjerne næsehår og ørehår, trimme skæg og trimme øjenbryn samt at forme hårgrænsen som det ønskes. Derudover er den effektive skægtrimmer Njord Beard Trimmer en af bestsellerne – det er en trådløs skægtrimmer med rustfrit stålskær og ultraskarpe knive, der sikrer stor nøjagtighed og et perfekt resultat hver gang. Skægtrimmeren kan indstilles med 10 forskellige skærelængder, så den kan tilpasses netop dit behov og din smag.

Ønsker du hudpleje til mænd, der er tilpasset det kolde danske vejr, er Njords populære hudplejeprodukter det helt rette valg. Hos Njord finder du alt, hvad du kunne drømme om til barbering og pleje af skæg for at opnå et velplejet ydre helt uden besvær.
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned