Spar 25% på næsten ALT hudpleje - SHOP HER

Revlon

Revlon ændrede skønhedsindustrien for altid med sit brede sortiment af hårpleje og kosmetik. Revlon tæller bl.a. foundations, shampooer, farvebomber og balsamsprays, der alle giver fantastiske resultater

1 til 36 af 139

Side

af 4

Side

af 4

In the factory, we make cosmetics. In the drug store, we sell hope.

Revlon er et verdenskendt hårpleje- og kosmetikbrand, der ændrede skønhedsindustrien for altid. Virksomhedens helt store målsætning er at give kvinder mulighed for at være glamourøse og smukke til hverdag.

Historien om Revlon

Revlon er en international virksomhed, der blev grundlagt i New York i 1932 af brødrene Charles og Joseph Revson samt kemikeren Charles Lachman, der bidragede med L’et i Revlon-navnet. Virksomhedens målsætning var at ændre skønhedsindustrien for altid! Revlon startede med at producere et eneste produkt - en unik neglelak i andre farver end rød, hvis mage ikke før var set. Der gik ikke længe før, at de farverige lakker kunne ses på kvinder alle steder - endda også på forsiden af det kendte modemagasin Vogue. Revlon ville vise alle kvinder, at de kunne være ligeså smukke og glamourøse til hverdag, som stjernerne på det store filmlærred.

Revlons udvikling

I løbet af 60’erne og 70’erne begyndte en bølge af feminisme at stryge ind over skønhedsindustrien. Revlon var straks på pletten og begyndte at spejle kvindernes trends igennem udviklingen af nye produkter. I dag er Revlon et verdenskendt brand, der i mere end 80 år har vundet indpas hos stærke og glamourøse kvinder over hele verden.

Revlons førende bestsellere

Revlons sortiment dækker over alt inden for hårpleje, farvegenopfriskende hårcreme, makeup og plejeprodukter samt en bred serie stylingprodukter. Nogle af de bedst sælgende produkter i sortimentet er Revlon Equave Sun Protection Detangling Conditioner, Revlon Nutri Color Creme samt Revlon ColorStay Foundation. Sun Protection Detangling Conditioner er en let balsamspray, der blødgør hårstråene og derved gør det nemt at udrede selv det mest filtrede hår. Derudover indeholder sprayen UV-beskyttelse, men den kan bruges hele året rundt, da den har en fantastisk fugtgivende effekt. Nutri Color Creme er en farvegenopfriskende hårcreme, der fås i et væld af farver. Cremen indeholder farvepigmenter, der hurtigt og effektivt genopfrisker hårfarven imellem frisørbesøg. Revlon ColorStay Foundation - en flydende foundation, der lægger sig fint og let på huden samt giver suveræn dækning i op til 24 timer.

Drømmer DU om at udtrykke din personlighed og stil, har Revlon uden tvivl et produkt, der kan hjælpe dig på vej!

Besøg producentens hjemmeside: Revlon

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik