M2 Beauté Eyezone Conditioning Care Complex 8 ml.

Om produktet

  • Plejende kur til øjenvipper og -bryn
  • Tilfører masser af næring
  • Giver en glansfuld finish
  • Udtryksfulde øjenomgivelser
  • Sikrer sund hårvækst
  • Primer under mascaren

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 31%

Special Price 26900

Normalpris i "butikkerne" 39000

Optjen 13,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PLEJENDE KUR TIL VIPPER OG BRYN

Eyezone Conditioning Care Complex fra M2 Beauté er en plejende primer til både vipper og bryn. Primeren tilfører intensiv næring og pleje til vipperne, der efterlades med en silkeblød og skinnende finish. Eyezone Conditioning Care Complex kan anvendes alene til at styrke vipper og bryn eller under mascaraen for at skabe et fyldigt og intenst look.

Eyezone Conditioning Care Complex fra M2 Beauté er beriget med peptidekomplekser og acai-bær ekstrakt, som øger dannelsen af kollagen i øjenvipper og -bryn. Derudover indeholder primeren Vitamin B5 og hydroliseret kollagen, der forbedrer vippernes struktur samt tilfører masser af fugt og pleje for et glansfuldt look. Resultatet er styrkede vipper og bryn, som sikrer udtryksfulde og naturligt smukke øjenomgivelser.

FOR SUNDE, GLANSFULDE VIPPER OG BRYN

Ønsker du et smukt udtryk omkring dine øjne, er Eyezone Conditioning Care Complex fra M2 Beauté det perfekte match for dig. Den effektive primer tilfører ultimativ pleje til dine øjenvipper- og bryn, der efterlades sunde og velplejet med en glansfuld finish.

Påfør M2 Beauté Eyezone Conditioning Care Complex en gang dagligt på rene og tørre vipper og bryn. Anvend primeren om natten for ekstra pleje og næring til dine øjenvipper og øjenbryn, eller anvend den om dagen som primer inden påføring af mascara.

NB! Vi anbefaler, at du anvender Eyezone Conditioning Care Complex sammen med Eyebrow Renewing Serum og Eyelash Activating Serum, da primeren understøtter virkningen af disse.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand M2 Beauté
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: M2 Beauté Eyezone Conditioning Care Complex 8 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.