Gratis levering på køb over 299 kr. med koden BV-FRIFRAGT

Maria Nila Travel Luminous Colour Conditioner 100 ml.

Om produktet

  • Farvebevarende balsam
  • Holder hårfarven intens
  • Tilfører fugt og pleje
  • Øger hårets glans
  • Fri for parabener
  • 100% vegansk
  • Rejsestørrelse
9500
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FARVEBEVARENDE BALSAM

Luminous Colour Conditioner fra Maria Nila er en farvebevarende balsam, der tilfører masser af fugt til håret. Conditioneren styrker og blødgør hårstråene, øger hårets glans samt modvirker statisk elektricitet. Derudover sørger conditioneren for, at hårfarven holdes intens og smuk i længst mulig tid. Luminous Colour-serien er særlig velegnet til farvebehandlet hår.

Luminous Colour Conditioner er beriget med granatæble-ekstrakt, der reducerer det naturlige farvetab, der opstår ved hårvask og brug af varmestylers. Derudover beskytter balsammen håret og hårfarven mod solens UV-stråler. Luminous Colour Conditioner kommer i en praktisk rejsestørrelse og er desuden 100% vegansk samt fri for parabener.

FOR EN STRÅLENDE HÅRFARVE

Ønsker du at beskytte din hårfarve, er Luminous Colour Conditioner fra Maria Nila det perfekte valg for dig. Den plejende balsam sikrer dig en flot hårfarve, der holdes intens og glansfuld imellem hårfarvninger.

Påfør en passende mængde Maria Nila Luminous Colour Conditioner i nyvasket hår. Massér conditioneren ind i håret, og skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en farvebevarende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Maria Nila
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Maria Nila Travel Luminous Colour Conditioner 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.