Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Meraki Glass Nail File

Om produktet

  • Skånsom neglefil i glas
  • For perfekt form og længde
  • Giver et velplejet resultat
  • Undgå knæk og skader
  • Eksklusivt design
  • Nem at anvende
  • Etui medfølger
- 25%

Special Price 1500

Normalpris i "butikkerne" 2000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 0,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Skånsom neglefil

Glass Nail File fra Meraki er en skånsom neglefil, der gør det nemt og hurtigt at forme og file neglene i den ønskede form og længde. Neglefilen har en praktisk form og tilpas grove overflader, der sørger for et velplejet resultat - helt uden besvær og helt uden at skade neglene. Neglefilen er nem at anvende.

Glass Nail File er lavet i glas, der sliber neglene fint og skånsomt - endda så fint, at den kan anvendes på lakerede negle. Materialet og den grålige nuance giver filen et eksklusivt udseende. Filens overflader sørger for, at flossede og knækkede negle undgås. Glass Nail File kommer i en perfekt størrelse, der er nem at bruge derhjemme eller at have med på farten. Der medfølger et etui, så den er nem at have med.

For velplejede og perfekte negle

Drømmer du om smukke og velplejede negle, der har en perfekt længde og form, er Glass Nail File fra Meraki det ultimative valg for dig. Den skånsomme neglefil gør det nemt og enkelt at file og forme dine negle præcis, som du ønsker.

Fil forsigtigt dine negle ved at føre Meraki Glass Nail File over neglespidserne. Tilbage er kun at nyde det velplejede og smukke resultat. OBS! Hvis du filer på neglens overflade, bør du ikke file i den naturlige negleplade.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Meraki
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Meraki Glass Nail File

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.