Gratis levering på køb over 199 kr. med koden BV-FRIFRAGT

Milk_Shake Curl Passion Conditioner (1000 ml)

Om produktet

  • Specielt lavet til krøller
  • Minimere frizz
  • Definere krøller
  • Giver fugt
  • Vejer ikke håret ned
55600
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 27,80 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

CREMET BALSAM SPECIELT TIL KRØLLER
Milk_Shake Curl Passion Conditioner er den ultimative balsam til dit krøllede hår. Balsammen er med til at gøre dine krøller lette og definerede. Balsammen er specielt lavet til krøller, og er med til at give dit hår den fugt og pleje, det har behov for, for at minimerer frizz og se fantastiske ud.

Denne krølle balsam er lavet til at give ultimativ fugt, så dine krøller og hår er plejet og defineret. Den er perfekt til alle hårtyper, og giver blødt hår og fleksible krøller, som ikke er vejet ned, og er defineret i lang tid.

Balsammen kommer i en 1000 ml flaske, så du ikke skal bekymre dig om købe mere. Du har dermed den pleje du skal bruge til dig og dine krøller.

ANVENDELSE
Ønsker du lækker bløde krøller, som er fleksible og ikke vejet ned, så er denne lette balsam perfekt. Blot anvend balsammen i spidserne af rent vådt hår, og masser det ind i spidserne. Lad balsammen sidde i et par minutter og skyl produktet ud med varmt vand. For det bedste resultat kan du kombinere balsammen sammen med Milk_Shake Curl Passion Shampoo og afslut med Milk_Shake Curl Passion Leave-in Conditioner.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Milk_shake
Ingredienser Kontakt kundeservice
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Milk_Shake Curl Passion Conditioner (1000 ml)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.