Moroccanoil Color Complete Protect & Prevent Spray 160 ml.

Om produktet

  • Beskyttende leave-in spray
  • Plejer hår og farve i dybden
  • Varmebeskyttende effekt
  • Beskytter mod miljø
  • Fri for parabener
  • For en blød og blank finish
  • Udredende effekt
22900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Beskyttende leave-in spray

Protect & Prevent Spray fra Moroccanoil Color Complete er en leave-in spray, der plejer håret og hårfarven i dybden. Sprayen beskytter og fremhæver hårfarven mellem salonbesøg og forebygger dermed at farven bliver mat og kedelig. Sprayen skaber en beskyttende hinde omkring hårstråene og beskytter håret mod knæk og frizz samt UV, forurening og andre miljømæssige aggressorer, som blandt andet kan få håret til at falme. Håret efterlades med en silkeblød og glansfuld finish, samtidig med at det bliver lettere at rede ud. Protect & Prevent Spray har desuden en varmebeskyttende effekt, der beskytter imod varmestyling.

Protect & Prevent Spray er baseret på en vægtløs formel, som nærer og forbedrer hårets tilstand. Sprayen er beriget med ArganID, der låser hårfarven fast ved at reparere og forsegle skællaget. Arganolien er rig på vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter og har beskyttende og forebyggende egenskaber, ligesom den også har en udredende effekt. Håret efterlades skinnende og blødt efter hvert brug. Sprayen indeholder heliogenol, der hjælper med at fremhæve og bevare hårfarven. Glycerin, solsikke ekstrakt og castor olie plejer håret og opretholder fugtbalancen, sådan håret får et blankt og velplejet udseende. Protect & Prevent Spray er desuden fri for parabener, sulfater og phthalater.

For en strålende hårfarve

Ønsker du at beskytte og fremhæve din smukke hårfarve, er Protect & Prevent Spray fra Moroccanoil Color Complete et musthave for dig. Sprayen beskytter dit hår, samtidig med at den får dine lokker til at fremstå sunde og velplejede med en velbevaret hårfarve.

Påfør Moroccanoil Color Complete Protect & Prevent Spray jævnt med fokus på længder og spidser. Brug bagefter en kam med brede tænder til at frisere håret igennem. Style som du ønsker.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Color Complete Protect & Prevent Spray 160 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.