Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Moroccanoil Curl Defining Cream 75 ml.

Om produktet

  • Definerende krøllecreme
  • Giver let hold
  • Tilfører glans
  • Anti-frizz effekt
  • Praktisk rejsestørrelse
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

DEFINERENDE KRØLLECREME

Moroccanoil Curl Defining Cream er en stylingcreme, der giver definition, glans og let hold til krøllet hår. Krøllecremen giver en frizz-fri finish, og de har en memory-effekt, der gør at stylede krøller kan reaktiveres dagen efter ved at sætte varme på. Curl Defining Cream er velegnet til alle hårlængder med naturligt fald, bølger eller krøller. Produktet kommer i en praktisk rejsestørrelse, der er perfekt til at tage med på farten.

Curl Defining Cream er baseret på ægte marokkansk argan-olie. E-vitamin og vegetabilske proteiner behandler håret i dybden, så det styrkes og efterlades modstandsdygtigt. Omega-3 olie har en blødgørende effekt, der gør håret elastisk og ekstra glansfuldt.

FOR FLOTTE, FACONFORMEDE KRØLLER

Drømmer du om livlige krøller med masser af bevægelse, er Curl Defining Cream fra Moroccanoil den perfekte krøllecreme for dig. Cremen plejer dit hår, så det bliver let at rede ud og så flyvske hår holdes på plads.

Påfør en passende mængde Moroccanoil Curl Defining Cream i rent, håndklædetørt hår. Lad dit hår lufttørre, eller føntør det med en softstyler for ekstra definition.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Kontakt kundeservice.
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Curl Defining Cream 75 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik