Moroccanoil Oil Treatment Light 100 ml.

Om produktet

  • Light argan-olie
  • Velegnet til fint hår
  • Absorberes øjeblikkeligt
  • Blødgør og plejer
  • Fri for parabener
  • Giver en flot glans
  • Forkorter tørretiden
  • Kontrollerer krus
33900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 16,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MAROKKANSK ARGAN-OLIE I LIGHT

Moroccanoil Oil Treatment Light er en ultra-let hårolie, der forvandler håret, så det bliver livligt og skinnende. Olien tynger ikke håret, og den absorberes øjeblikkeligt samt forkorter føntørringstiden med 40%. Moroccanoil Treatment Light er særligt velegnet til fint eller lysfarvet hår.

Oil Treatment Light er baseret på ægte marokkansk argan-olie, der er rig på vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter. E-vitaminer behandler håret, så det styrkes i dybden og efterlades modstandsdygtigt. Omega-3 olie har en blødgørende effekt, der gør håret elastisk og ekstra glansfuldt. Hårolien er desuden varmebeskyttende under føntørring. Moroccanoil er fri for sulfat, fosfat, alkohol og parabener.

PLEJE, STYLING OG FINISH I ÉT

Trænger dit fine hår til ekstra pleje og glans, er Moroccanoil Oil Treatment Light perfekt for dig. Den nærende hårolie kan anvendes som både pleje, styling og finish. Behandlingen tilfører masser af fugt og glans til dit hår samt giver dig kontrol over krus og flyvske småhår.

Moroccanoil Oil Treatment Light er drøj i brug, anvend derfor kun en lille mængde olie ad gangen. Gnid et par dråber imellem håndfladerne, og fordel olien i nyvasket hår med fokus på længder og spidser. Style derefter dit hår, som du plejer, og lad det lufttørre eller føntør det. Hårolien kan også anvendes i det tørre hår for ekstra glans og kruskontrol.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Oil Treatment Light 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.