Murad Multi-Vitamin Infusion Oil 30 ml.

Om produktet

  • Vitaminrig olie
  • Maksimal næring og fugt
  • Mindsker synligheden af linjer og rynker
  • For blød, glødende hud
  • Fri for parabener
  • Beskytter mod frie radikaler
  • Resultat efter 4 uger
Spar 10%

Special Price 63000

Normalpris i "butikkerne" 70000

(Fra 53900 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 31,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Vitaminrig olie

Multi-Vitamin Infusion Oil fra Murad er en vitaminrig olie til huden, der tilfører maksimal næring til huden. Olien beskytter huden mod frie radikaler og får den til at live op. Olien er med til at reducere synligheden af fine linjer og rynker og efterlader huden med en ungdommelig, strålende glød. Olien lysner huden og giver massevis af fugt, så huden bliver blød og lækker. Et synligt resultat kommer efter 4 ugers brug. Multi-Vitamin Infusion Oil er velegnet til alle hudtyper.

Multi-Vitamin Infusion Oil er baseret på en ultralet formel, der hurtigt absorberes ind i huden uden at fedte eller føles fedtet. Olien er beriget med 6 vitaminer, heriblandt vitamin A-F, der reducerer ældningen af huden, mens den lysner huden og beskytter mod frie radikaler. Hudens tone bliver mere ensartet og strukturen jævnes. Olien indeholder blandt andet kokos- og jojoba-olie, der tilfører fugt til huden og efterlader den silkeblød med øget elasticitet og glans. Multi-Vitamin Infusion Oil er desuden fri for parabener og sulfat samt er dermatologisk testet.

For ungdommelig, strålende hud

Tørhed og træthed samt fine linjer og rynker er et overstået kapitel med Multi-Vitamin Infusion Oil fra Murad. Olien fungerer som en vitaminpille til huden og giver huden al den fornødne næring og fugt, den har brug for til at opnå en ungdommelig og strålende hud.

Påfør et tyndt lag Murad Multi-Vitamin Infusion Oil morgen og aften på ren hud i ansigtet, halsen og på brystet. Vi anbefaler, at du anvender solcreme om dagen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Murad
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Murad Multi-Vitamin Infusion Oil 30 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.