Murad Hydrating Toner 180 ml.

Om produktet

  • Mild skintonic
  • Genopfriskende
  • Lindrende effekt
  • Tilfører fugt og pleje
  • Fri for parabener
Spar 10%

Special Price 27900

Normalpris i "butikkerne" 31000

(Fra 23870 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 13,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPFRISKENDE SKINTONIC

Hydrating Toner fra Murad Resurgence er en skintonic, der klargør huden til bedre at kunne modtage fugt fra en efterfølgende creme. Skintonicen har en beroligende og lindrende effekt på huden, og så efterlader den en genopfrisket fornemmelse. Resurgence serien er særlig god til hud, der viser tegn på hormonel ældning.

Hydrating Toner er smækfyldt med antioxidanter og vitaminer, der tilfører fugt til huden samt beskytter imod udefrakommende påvirkninger. Kamille- og agurk-ekstrakt har en lindrende virkning på sart hud, imens troldnød holder porerne rene. Skintonicen er desuden fri for parabener.

FOR EN SMUK GLØD

Trænger din hud til ekstra fugt og pleje, er Hydrating Toner fra Murad Resurgence din perfekte løsning. Den milde skintonic sørger for, at din hud får den nødvendige pleje, så den efterlades med en sund finish og en smuk glød.

Anvend Murad Hydrating Toner dagligt efter rens af huden. Spray skintonicen på huden i ansigtet og på halsen. Vi anbefaler, at du efterfølgende anvender en ansigtscreme for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Murad
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Murad Hydrating Toner 180 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.