BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Nilens Jord Nail Polish 673 Burgundy 11 ml.

Om produktet

  • Holdbar neglelak
  • Bordeauxrød farve
  • Bred pensel
  • Nem at påføre
  • Fri for parfume
11000
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Bordeauxrød neglelak

Nail Polish Burgundy fra Nilens Jord er en neglelak med lang holdbarhed og en rigtig god dækkeevne. Neglelakken har en bred penselder gør det let at påføre og fordele lakken i et jævnt lagså neglene efterlades med en flotensartet finish. Resultatet er stærkesmukke negleder holder længe. Neglelakken har en mørkbordeauxrød farve og er den perfekte accessory til et fuldendt look.

Nilens Jord Nail Polish Burgundy er baseret på en blød formel med maksimal holdbarhedder samtidig sikrer lakken en effektiv dækning og sørger forat farven fordeles let på neglene. Neglelakken indeholder ikke parfume og er fri for animalske ingredienser.

For smukke negle

Ønsker du elegante negle i en dyb bordeauxrød nuanceer Nail Polish Burgundy fra Nilens Jord det ideelle valg for dig. Med den holdbare neglelak får du hurtigt stærke og modstandsdygtige negle med et fejlfrit lookder holder i lang tid uden at krakelere eller skalle af.

Afrens neglene med en neglelakfjerner inden påføring af neglelakken for at få det bedste resultat. Ryst Nail Polish Burgundy fra Nilens Jord inden brug og påfør lakken i tynde lag. Vi anbefalerat du anvender en basecoat under neglelakkenog slutter af med en topcoat ovenpå neglelakken for at forlænge holdbarheden samt forsegle og styrke neglelakken.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Nail Polish 673 Burgundy 11 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.