Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Nilens Jord Pure Collection Angled Foundation Brush 185

Om produktet

  • Flad foundationbørste
  • Med skrå vinkel
  • Syntetiske hår
  • Håndlavet
  • Velegnet til flydende foundation
  • Præcis påføring
  • Skaft i asketræ
  • Applikator til ansigtet
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 14,50 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Flad, skrå foundationbørste

Pure Collection Angled Foundation Brush fra Nilens Jord er en blød, rund foundationbørste med en skrå overflade og ekstremt tætte, korte hår. Foundationbørsten er specielt udformet til at lægge en ensartet og smukt dækkende foundation med en fejlfri finish. Børsten er særligt velegnet til flydende foundation, og den skrå vinkel på Angled Foundation Brush sikrer en optimal påføring ved næsefløj og omkring øjnene.

Nilens Jord Pure Collection Angled Foundation Brush er håndlavet og kommer i de bedste materialer i et elegant design. Foundationbørsten har syntetiske hår, der er håndklippet for at give den helt rette finish og et jævnt resultat. Makeupbørsten Angled Foundation Brush er en del af serien Pure Collection fra Nilens Jord med makeupbørster, hvor kvalitet og innovation er nøgleord og der er kræset for design og detaljer. Alle seriens børster og pensler er udformet med et skaft i smukt asketræ, der ligger stabilt i hånden uden at glide og giver et eksklusivt look.

For en fejlfri påføring

Ønsker du fejlfri påføring af din foundation, er Pure Collection Angled Foundation Brush fra Nilens Jord det rette valg for dig. Den håndlavede børste, hvor hårene sidder kompakt samlet, giver dig mulighed for at få et skønt, dækkende makeup-resultat.

Påfør din foretrukne foundation med Nilens Jord Pure Collection Angled Foundation Brush og fordel jævnt i ansigtet til det ønskede resultat opnås. Din nye børste bør altid vaskes inden brug. Tilbage er der kun at nyde det smukke resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Pure Collection Angled Foundation Brush 185

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik